3 destinationer til shoppingrejsen

3

Shoppingrejser er blevet ekstrem populære i de seneste år – om det skyldes billigere flyrejser eller effekten af Sex and the City, er ikke til at kunne sige, men trenden er stigende.

En shoppingtur kan ske sammen med familien på en eksisterende rejse eller en decideret shopping rejse sammen med veninderne.

Der findes tusindvis af byer, du kan tage til, hvis du er ude efter en fed oplevelse og en succesfuld shoppingtur. Her i artiklen, vil jeg gennemgå 3 destinationer, som du helt sikkert vil få en fed shoppingtur ud af, hvis du tog til. Så er det op til dig, om du faktisk tager afsted, eller om det bare er dagdrømmeri.

Fordelen ved at læse op på destinationerne til shoppingturen er, at du kommer til at kende de steder, som de indfødte kender og udnytter. Det sker alt for ofte, at du ender et sted, hvor rigtig mange andre turister også hænger til – og derfor bliver resultatet, at du kommer til at betale overpris for dit indkøb.

1. New York

NYshop

New York er en af de store byer, som står på must-visit listen for rigtig mange mennesker. Derudover topper byen også listen for, hvilke steder, der er populære at tage til for at shoppe.

New York er kendt for at være byen, der aldrig sover, og det kommer også til udtryk på shoppingturen. De fleste af butikkerne har åbent rigtig længe – mange endda døgnet rundt. Én af de allermest attraktive butikker, både for beboere i New York og turister, er Loehmann’s, som ligger på 101 7th Avenue. Butikken er kendt for at have en butik på 5000 kvadratmeter med næsten udelukkende designervarer på udsalg. Det er ikke sjældent at du finder Marc Jacobs, Armani, Gucci og Versace med rabatter på op til 80% hos Loehmann’s. Det er et absolut must på besøgslisten, hvis du er i New York.

Læs også:  Fly er forsinket - hvad kan jeg gøre?

Prisen på en flybillet til New York tur/retur ligger på ca. 4500-5000 kr.

2. Paris

ShoppingParis

Det specielle ved shopping i Paris er, at du på få hundrede meter kan gå fra små unikke shopping oplevelser på de små sidegader til store indkøbscentre. På de små sidegader ligger der rigtig mange specialforretninger, hvor du kan lave en masse spændende indkøb.

En stor og attraktiv shopping oplevelse kan du finde på én af sidegaderne til Champs-Elysées, nemlig avenue Montaigne. Her ligger de “store” forretninger, hvor du kan foretage indkøb fra de store luksusmærker. Ud til gaden udstråler det ikke ligefrem luksus, da det er gemt ret godt af vejen, men med det samme du træder indenfor, befinder du dig i et utopia af shopping.

Derudover kan du finde rigtig mange attraktive shoppingmuligheder i Opéra-kvarteret, hvor du både finder store indkøbscentre og, som tidligere nævnt, de små specialforretninger.

Billetprisen for en flybillet tur/retur til Paris ligger på omkring 1500-3000 kr.

3. Milan

Shopmilan

Er du ude efter den ultimative shoppingrejse, bør du tage et kig på Milan i Italien. Byen er kendt for at være hovedsæde for mange store modehuse og årlig afholder af store modemesser. Det er også typisk her, du først bemærker den nyeste mode slå til, da der ikke går mange uger, fra det bliver vist på catwalken, til det hænger på bøjlerne i Milans butikker.

Modsat New York og Paris, hvor det hele er spredt meget ud i byen, er det stik modsat i Milan. Her foregår high-end shopping i Quadrilatero d’Oro. Én stor bygning, hvor du finder hundredvis af modeforretninger med alle de store mærker som D&G, Prada, Armani, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Ralph Lauren og mange, mange, mange andre.

Læs også:  Rejser og oplevelser kan gøre os lykkeligere

Vi anbefaler på det stærkeste at overveje et besøg til Milan, da det ligger i Europa og flypriserne ikke er lige så voldsomme, som hvis du vælger at tage til Asien eller USA.

Prisen for tur/retur billetter til Milan ligger på ca. 2000-3000 kr.

Rejseudstyr til turen

Til sådan en shoppingtur er det vigtigt, at du har styr på dit udstyr til rejsen. Her er der specifikt tale om din kuffert. Vi anbefaler typisk, at du medbringer en blød kuffert. Fordelen ved en blød kuffert – også kaldet en softcase kuffert – er, at den kan udvide sig, og at du derfor kan medbringe lidt mere på hjemturen – i form af ekstra tøj fra shoppingturen. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du pakker let, da behovet for plads i kufferten på vejen hjem er større end på vej derhen. Du kan finde både bløde og hårde kufferter her hos RejseGear.dk

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *