3 ferieidéer til dig der ønsker sol og varme i vinterperioden

Er du blandt de mange tusinde danskere, der får en vinterdepression, lige så snart sæsonen rammer? Så er sol og sommer noget af det eneste, der kan hjælpe dig. Det er grunden til at rigtig mange danskere vælger at rejse afsted på ferie i vinterperioderne.

Her under kan du læse mere om, hvilke rejsedestinationer der vil være perfekte til kolde halvår. I alle disse tre eksempler vil du kunne opleve sol og varme stort set hele året rundt.

Thailand

Thailand har i de senere år været en meget populær destination for danskerne. Selvom de fleste gerne vil til Thailand hele året rundt, vælger de fleste alligevel kun at tage af sted i vinterperioden. Det har noget at gøre med sæsonerne og det vejr, der følger med dem. Det bedste tidspunkt at rejse til Thailand er eksempelvis i vinterperioden, da sommer også betyder regntid hos thaierne.

Selvom du vælger at rejse til Thailand om vinteren, kan du være sikker på, at det vil blive en meget solrig ferie. Vinteren i Thailand vil føles ligesom sommer i Danmark. Landet er et af de steder, hvor du virkelig vil føle, at du er nået til paradis. Det er blandt andet på grund af landets flotte natur, gæstfrihed, hvide strande og azurblå hav.

Tenerife

Tenerife er en af de mest populære øer blandt den Kanariske øgruppe. Øen har i mange år været et af de mest populære steder for danskerne at rejse hen i vinterperioderne. Tenerife har nemlig alt, hvad du behøver for at klare dig igennem den kolde, våde og blæsende danske vinter.

Læs også:  7 tips til den perfekte ferie i København

Selvom det kan være lidt svært at forstå, kan du komme fra vinter i det kolde nord til sommer i syden på ganske få timer. Vejret på Tenerife vil føles som sommer hele året rundt, da øen er placeret langt nok mod syd. Dette er blot en af grundene til, hvorfor Tenerife er en af de bedste steder til dig, der gerne vil have mere sol og varme i vinterperioden.

Florida

Florida er en af de lidt mere usædvanlige rejsedestinationer for os danskere, hvilket i lang tid har været grundet lang rejsetid og høje priser. Men sådan er det ikke længere i dag. I dag kan du få utroligt billige billetter, og rejsen dertil er også blevet betydeligt kortere.

Florida er en del af det sydlige USA, som virkelig har sommer hele året rundt. Det er også grunden til, at Florida har tilnavnet Solskinsstaten. Ved at tage til Florida kan du være helt sikker på, at du får en masse sol og sommer, uanset hvornår på året, du vælger at tage af sted. Som en lille bonus har Florida også over 1200 km sandstrande, som du også kan få lov til at nyde godt af, hvis du vælger Florida som din næste rejsedestination.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *