3 Gode tips for tandpine på din rejse!

2

Tandpine kan være noget af det værste i verden – især på rejsen.

Det er i høj grad de unge i Danmark, der har store problemer med tænderne, da de ikke får gået nok til tandlægen. Det kan være en skræmmende tur at gå til tandlægen, og mange danskere frygter turen. Endnu flere danskere frygter turen ud til skranken, hvor betalingen finder sted.

Tandpine kan som skrevet være den værste smerte nogensinde, og kan nemt gå hen og ødelægge ferien. Det kan især ødelægge ferien, hvis den foregår i udlandet, langt væk fra trygheden ved en dansk tandlæge, der reklamerer med smertegaranti.

Det kan derfor være utrolig nyttigt, at have nogle hjemmelavede løsninger klar i ærmet, der kan kurerer en eventuel tandpine på ferien.

Rigeligt Whiskey

Det kan lyde voldsomt og en smule urealistisk, at whiskey skulle kunne kurere tandpinen. Men hvis man alligevel har fået købt en god flaske whiskey der nydes på hotellet, kan det faktisk være redningen.
Stærk alkohol er nemlig et afprøvet middel, der er hurtigt smertelindrende. Det kan derfor være en god ide at duppe med et stykke vat, og påfører alkoholen på den tand, der er smerter i.
Hvis ferien ikke foregår på et rejsemål, hvor der er mulighed for at købe en lokal whiskey, kan det være en god ide at besøge Whiskey.dk. Hjemmesiden har et stort udvalg af kvalitets whiskeyer, hvor der kan slås 2 fluer med et smæk, når tandpinen skal kureres.

Løg og hvidløg

Disse 2 løgtyper er midler, der efter undersøgelser skulle give en øjeblikkelig smertelindring.
Det er desværre ikke nok, bare at bestille ekstra tzatziki til den græske bøf. Ved at lægge et fed hvidløg på tanden med smerter, gerne med nogle grove saltkorn vil der være smertelindrende hjælp på vej med det samme. Salten dræber de bakterier der forsager infektionen, og hvidløget lindrer smerten ved ligeledes at nedbryde bakterierne i tanden. Denne form for helbredende hjemmepleje kan i sidste ende spare tandlægeregningen, da den vurderes til at være den mest effektive form for smertelindring og bakterienedsættelse.

Læs også:  Billig rejse i sommerferien 2016 – 5 bud på destinationer

Det er ikke kun tandlægeregningen der kan spares penge på – læs mere her

Saltvand

Saltvand renser tænderne for den bakterieflora, der kan være opstået i munden. Det er samme princip, som med ovenstående hvidløgs eksempel. Ved at skylde munden med saltvand elimineres alle bakterier i munden, og vil derved reducere betændelse der forsager smerten.
Skyld derfor jævnligt munden med saltvand, og kør det rundt i munden ved tandsmerter.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *