4 fantastiske destinationer til den studerende

Selvom du er studerende, så er det stadigvæk vigtigt at komme ud og få nogle unikke oplevelser med alle dem, du holder af. Men når det kommer til rejser, så kan det være en dyr fornøjelse i mange tilfælde, og måske budgettet ikke rækker til dette. Derfor kommer vi her med fire destinationer, der passer godt ind i det mindre budget, og som vi give dig en fantastisk oplevelse. Du kan også altid læse mere om dine muligheder på Blademomentum.dk, hvor du finder mange forskellige artikler om feriedestinationer.

Storby på budget

Vil du virkelig have noget for dine penge? Så skal du tage et smut forbi Letlands hovedstad, Riga. Her finder du to modpoler, der møder hinanden og skaber en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige. Her får du 5-stjernede spahoteller for hundrede kroner pr. nat og gourmetmad til samme pris som en burger herhjemme. Du får altså utrolig meget for dine penge, hvis du rejser hertil.

Vejret er meget som herhjemme, og derfor bør du rejse i sommerperioden. Også shopping er en smule billigere, så der er virkelig mulighed for en billig ferie her. Du kan tilmed finde en billig flyafgang direkte fra København, så du kan være der inden for få timer.

Øhop i det græske

Vil du gerne på en længere ferie, men rækker budgettet ikke til en flybillet til Asien, så kan du med fordel udnytte de fantastiske øer, som Grækenland har æren af at have. Her finder du et sandt øhav, hvor der er et væld af muligheder for dig. Grib din rygsæk og tag nogle uger til det græske hav.

Læs også:  Få hjælp til at holde den bedste skiferie

Her kan du nemt sejle mellem de forskellige øer, og det er både billigt at sejle, at spise og at bo. Du får alt det, som de dyre ferier også har, samtidig med at du får den græske kultur helt ind under huden. Besøg de store klostre, der er bygget ind i bjergsiderne, tag en dykkertur i det krystalklare vand, og nyd smagen af ægte delikatesser.

Med bussen

Du kan også spare nogle penge ved at springe på en bus i stedet for et fly. I dag er der en sand priskrig mellem forskellige busselskaber, og derfor kan du komme meget billigt til eksempelvis Berlin. Tag bussen i stedet for, og brug turen på at få slappet af, inden det går løs. Når du skal kigge efter bolig, så kan du med fordel gøre brug af Airbnb, hvis hotellerne ligger i den dyre ende.

Det gode tilbud

Sidst er muligheden for at få fat i et godt tilbud. Det kan både være steder, hvor du får gode tilbud på hoteller, og det kan være en pakkerejse, som du køber i sidste øjeblik. Her byder Alicante på mange gode oplevelser, og du kan ofte finde en billig rejse hertil. Du får både strand og storby på ét og samme sted, og så er der rig mulighed for god mad og masser af kultur.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *