4 praktiske typer rejseudstyr til hjemmeferien

I lyset af Covid-19 og de mange rejserestriktioner den har medbragt, ser mange danskere frem til en ferie under mere hjemlige himmelstrøg. Her er da også mange muligheder. Ting som som-merhus, dagsudflugter fra hjemmet eller besøg på mindre hoteller rundt omkring i landet er alle populære, men særlig populær er dog camping. Hvad enten det er i egen campingvogn, i hytte eller i telt, vælger mange danskere campingturen. Skal du på camping kan smart rejseudstyr ofte være en god og smart ting at have med. Hvad der her følger, er fire eksempler på sådanne.

Powerbank

En powerbank er altid en god gadget at have til sin smartphone. Den gør det muligt at bruge telefonen fuldt ud i længere tid, uden at skulle være bange for at løbe tør for strøm. Ferien, her-under særligt campingferien, er heller ingen undtagelse. Typiske ferieaktiviteter som filmstre-aming for hele familien og lignende, er ofte strømkrævende aktiviteter, så hvis man ikke vil være afhængig af at sidde ved en stikkontakt hele dagen, er en powerbank en god ide.

Powerbanks kommer i alle mulige modeller, fra dem der bare giver et lille, ekstra boost til dem der kan give dig op til flere opladninger uden at skulle finde en stikkontakt. Det sidste er selv-følgelig særligt smart hvis du for alvor skal ud i naturen, for eksempel i et telt. Her kan en kraft-fuld powerbank hjælpe med strøm til mere end blot telefonen hvis det skal være. Desuden fås nogle med solceller, hvis du for alvor vil være fri af elnettet.

Pop-up fodboldmål

En rigtig god sommeraktivitet, der desuden holder dig i gang mens du har det sjovt med andre, er en god omgang fodbold. En fodboldkamp er en glimrende måde at have det sjovt med fami-lie og venner, og kræver ikke det store. En bold og et par mål er egentlig alt der behøves for at der er underholdning for en hel aften.

Læs også:  TSA Lås - Hvad er en TSA lås og hvordan anvendes den?

På en campingtur kan det dog være svært at få rigtige mål med. Men med et par pop-up fod-boldmål er dette problem løst, så let som ingenting. Målene foldes nemt sammen og kan ligge i en lille pose der er nem at have med rundt. Herefter kan du, på nul komma fem, lave din egen fodboldbane hvor end du vil have den.

Lommelygte

Danmark er selvfølgelig kendt for sine lange lyse sommernætter, og det bliver da typisk også først for alvor mørkt et godt stykke tid efter små børns sovetid. Alligevel er en god lommelygte en fantastisk ting at have med på campingtur. Det kan være fristende blot at købe den billigste du lige kan finde, men ofte kan det virkelig betale sig med en ordentlig lommelygte.

Se ogsåSmart rejseudstyr som du ikke kan undvære

En sådan en er Motorola MR-550. Denne sorte LED lygte er et perfekt stykke rejseudstyr til campingturen. Der er meget lygte for pengene og man skal ikke lade sig snyde af dens kompakte størrelse. Dette er en utrolig kraftig lygte på 1100 Lm, og med genopladeligt batteri via mikro-USB, er du altid sikret godt lys på turen.

Pop-up telt

Den sidste type rejseudstyr, er et ekstra pop-up telt. Et ekstra telt er ofte godt at have med, hvad enten du skal bo i campingvogn, hytte eller, ja, telt. Det kan være et lille ekstra værelse hvor bør-nene kan sove for sig selv. Det kan være lidt ekstra opbevaring, så der bliver bedre plads i cam-pingvognen. Eller hvis du vælger en mindre model, kan det være en god ting at have med på stranden, ud i naturen eller andre udflugtssteder, hvor du gerne vil have en lille base at gå ud fra.

Læs også:  Gode produkter til rejsen

Denne artikel vil udarbejdet i samarbejde med Lagunen – camping, ferie og rejser.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *