5 gode råd til din rejse til Tenerife

5

Er du træt af kedelige kolde Danmark og ønsker at ligge på en strand i Spanien, i skyggen af palmerne, med sand mellem tæerne?

Så er Tenerife et godt rejsemål. Mange danskere rejser til Tenerife, hver eneste år og det gør de med god grund. På Tenerife er der fantastisk spansk kultur og charme, lange dejlige sandstrande og dejlig varm sol.

Vi har fundet fem gode råd, for dig der skal rejse til Tenerife.

1. Flybilletter

Der findes en masse forskellige søgemaskiner på internettet, der kan hjælpe dig med, at finde de billigste priser på flybilletter til Tenerife. Der kan være enormt store besparelse ved, at finde ens billetter igennem en flysøgemaskine.

2. Solcreme

Solcreme kan ikke andet end undervurderes. Det er uendeligt vigtigt, at du sørger for at bruge solcreme og meget af det. Vi er ganske enkelt ikke vant til solens kraftige UV-stråler, nede sydpå. Det er faktisk sådan, at det meste solcreme skal påføres en gang i timen, under kraftig sol!

3. Solhat

Vi anbefaler dig kraftigt, at du benytter dig af en solhat, kasket eller lignende. Vores ansigts hud, er mere følsom end huden på resten af vores krop. Derfor findes der typisk også solcreme, designet netop til huden. Det er meget vigtigt, at du får skygge i ansigtet, så du ikke ender med at blive solbrændt. Mange mennesker er klar over det, dog undervurderer de fleste det stadig. For meget kraftig sol er meget skadeligt for dit helbred og gør dig mere potentiel over for blandt andet hudkræft.

4. Pas på lommetyve

Uanset hvor man tager hen i verden, så eksisterer der desværre kriminalitet. Der er vigtigt passe godt paa sine ejendele, så der ikke er nogle lumske typer, der får fingrene i dine ting. Det er vigtigt altid at være paa vagt, selv når du føler dig tryg og sikker. Mange tyve er desværre specialiseret i, at se så lidt mistænkelige ud som muligt. Sørg for altid at brug din logiske sans og hold godt øje med dine ting!

Læs også:  14 rejsetips til flyveturen

5. Husk rejseforsikring!

Du skulle nødig stå i den situation, at du kommer til skade i udlandet og ikke har nogen rejseforsikring. Det kan pludseligt blive meget dyrt, hvis du kommer til skade, får stjålet nogle af dine ejendele eller lignende, mens du er i udlandet. Rejseforsikring er en god måde, at kunne sikre sig, at man kan slappe fuldkommen af paa sin ferie. Uden at skulle bekymre sig alt for meget.

Hvis du tænker dig om, så kan du rejse trygt og sikkert

Vi skal også passe på med at male fanden på væggen. Man skal selvfølgelig være opmærksom på visse ting, når man tager på ferie, dog er der ikke nogen grund til at være decideret utryg eller bange.

Størstedelen af mennesker er selvfølgelig søde og rare og er der for at gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse. Utallige ferieglade danskere, rejser hvert ord til Tenerife og kommer hjem, uden nogle dårlige oplevelser. Uden at blive voldsomt solbrændt, få stjålet deres ting, eller komme til skade.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *