5 ting du kan underholde dig med på flyveturen

“At rejse er at leve”. Men selve flyveturen hen til ens destination er ikke altid det sjoveste at skulle igennem. Du skal sidde i det samme sæde omgivet af masser af fremmede mennesker i lang tid.

Men heldigvis findes der nogle tips, som kan gøre din flyvetur langt mere underholdende. I dette indlæg kommer jeg netop med sådan 5 tips.

Stream en film/serie offline

En god film/serie er altid god underholdning. Og du kan sagtens se det, selvom du ikke har internetforbindelse. Det eneste du skal bruge er en smartphone, tablet eller en PC og et abonnement til en streamingtjeneste, hvor du kan se deres indhold offline.

Det kan du fx med Viaplay. Her kan downloade alle deres film, serier og børneindhold og se det offline. Du kan endda prøve det gratis i 30 dage – du kan her se hvordan.

Tag et kort-/brætspil med

Skal du rejse sammen med andre, så er et kortspil (eller et brætspil, som ikke fylder så meget) altid en god ide at tage med. Det kan virkelig få tiden til at flyve af sted, hvis du er godt underholdt af et godt spil.

Et godt råd er dog at vælge nogle relative stille spil, så I ikke generer de andre gæster på flyet alt for meget.

Medbring legetøj til børnene

Har I børn med, så tag deres yndlingslegetøj med – som fx et puslespil eller en tegneblok (noget der kan holde dem beskæftiget). Tag evt. også en bog med, som du kan læse højt op for barnet.

Har du småbørn, så gå evt. også en tur med dem i flyet (evt. efter serveringen). Det vil få styret deres nysgerrighed.

Læs også:  Sådan finder du den rigtige rejsehårtørrer

Tag en god lydbog med

Der er ikke noget som bare at lukke øjnene og lad sig føre ind i en rigtig god lydbog. Men har du ikke lige nogle gode lydbøger liggende, så kan du med tjenesten Mofibo streame et stort antal af lydbøger via din smartphone eller tablet.

Og du kan endda downloade det ned på din enhed, så du kan høre det offline. Faktisk kan du prøve det gratis i 14 dage – se her hvordan.

Planlæg rejsen oppe i flyet

Har I endnu ikke helt fundet ud af, hvad I egentlig gerne vil se af seværdigheder på jeres rejse? Så er selve flyveturen en glimrende lejlighed til at finde ud af det. Her sidder I alle samme sted og kan derfor sammen planlægge jeres rejse.

Så en god ide er at tage jeres rejsebog med i flyet. Så kan I slå tiden ihjel med at finde ud af alle de spændende ting, som I gerne vil se.

Det var mine 5 tips. Har du selv nogle gode råd til, hvordan man kan lade sig underholde på flyveturen, så lad mig endelig høre det nede i kommentarfeltet.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *