7 tips til at spare penge på rejsen

7 tips til at

Mange mener, at billig ferie er lig med en dårlig og knap så eksklusiv ferie. Det finder du nu ud af ikke er korrekt.

Der er faktisk flere tusinde kroner at spare hvis du gør det på den rigtige måde.
Du kan finde de mest solide og vigtigste sparetips her i artiklen.

1. Rejs uden for sæsonen

Her er der rigtig mange penge, at spare da rejseselskaberne sætter prisen efter, hvor mange der rejser i de gældende
måneder. Dette er dog ikke nyttigt for alle, som f.eks. børnefamilier der ikke lige kan tage børnene ud af skolen i en uge eller to.

2. Flyv med mellemlanding

Dette er oftest den billigste fly-løsning, hvis du selv har sammensat din rejse. Rejseselskaberne kan nemlig godt tage overpris for, at de sammensætter din rejse. Dette vil dog tage lidt længere tid, men penge er jo ikke altid vigtigere end tid.

3. Flyv fra en anden lufthavn

Selv om du måske bor tæt på en lufthavn, så er det ikke altid det billigste er tage en indenrigs lufthavn. Ofte er det meget billigere at flyve fra lufthavne lige syd for Danmark. Hamborg og Amsterdam lufthavn er kendt for billige billetter, hvis man slår til hurtigt.

4. Book parkering hjemmefra

Hvis du selv er kørende til lufthavnen, så book altid parkering på samme tid som du bestiller rejsen. Det ville være træls, at ankomme til lufthavnen og finde ud af der ikke er flere parkeringspladser…

5. Vej din kuffert hjemmefra

Det er træls at stå ved check-in skranken og finde ud af man har overvægt og man skal derfor betale overvægt gebyr. Vej derfor din kuffert hjemmefra med en kuffertvægt.

Læs også:  5 tips til at pakke din kuffert

6. Book et privat værelse i stedet for hotel

Hvis du kan undgå pool og morgenmad på sengen, så er det her helt klart den store sparemetode.
På AirBnB kan du leje folks private hjem, om det er lejlighed eller hus.  Tag et kig på det. Her er der flere tusinde kroner at spare.

7. Hæv penge hjemmefra

Der er afskyelige høje gebyrer nogle steder, hvis du hæver penge i udlandet. Så husk at gør det hjemmefra. Du kan i de fleste pengeautomater herhjemme altid hæve Euro. Det er træls, at skulle af med ligegyldige gebyrer, de penge kunne nemt være brugt på en ekstra drink ved poolen.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Mikkel Lassen

Mikkel Lassen

Jeg hedder Mikkel Lassen. Jeg er en meget berejst mand taget min 21 årige alder i betragtning, jeg har nemlig været i lidt over 20 lande og jeg rejser stadig aktivt. Til daglig driver jeg Rejsegear.dk, sammen med min gode partner og ven Marcus Forsberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *