Billig rejse i sommerferien 2016 – 5 bud på destinationer

Om få måneder er sommerferien over os.

I Danmark kan vi snige os op på 25 grader på en god dag, men er det ikke nok for dig, så brug et par minutter på at læse vores 5 bedste forslag til billige rejsedestinationer her.

Du behøver nemlig ikke at finde de store sedler frem for at få oplevelser, sol og sommer i sommeren 2016. Det kan du takke især lave billige flybilletter (som følge af konkurrence og lave oliepriser) for.

Vores 5 bud på destinationer er som følger:

Dubrovnik

Hvis du har fulgt med i HBOs succesfulde serie Game of Thrones kender du allerede Dubrovnik. Meget af serien er nemlig optaget i den sydlige kroatiske by, der er kendt for sine store mure, smukke fort og gamle bydel.

Du kan flyve direkte til Dubrovnik fra København et par gange om ugen. Der er også afgange til byens lufthavn fra de fleste større europæiske lufthavne.

Fra lufthavnen er er blot cirka et kvarters kørsel ind i byen, hvor du kan finde et billigt hotel og slå dig ned. Nyd den friske fisk fanget i Adriaterhavet på de små restauranter, der ligger helt ud til kajen.

dubrovnik-512798_640

Marrakech

Nordmarrokanske Marrakech blev i 2014 kåret til verdens bedste by at besøge som turist af TripAdvisors millionstore publikum.

Det er blandt andet den lækre marrokanske mad, flotte haver, gamle bygninger, behagelige temperatur og fine priser på hoteller, der trækker byen op.

Fra Danmark kan du flyve direkte fra Københavns Lufthavn fra cirka 1.500 kroner tur / retur, hvis du booker dine flybilletter i god tid. Du kan finde ældgamle hoteller midt inde i byen, men hvis du er til rindende vand og luksus finder du også dette i udkanten.

Læs også:  Sommerferien behøver ikke at koste en bondegård

marrakech-893639_640

London

Teksen intensive konkurrence mellem flyselskaberne viser sig bedst prisen, du skal betale for flybilletter til London.

RyanAir, EasyJet, Norwegian og Wizz Air er med til at banke prisen helt i bund fra alle de danske lufthavne.

Du kan således få returbilletter for blot et par hundrede kroner, selv hvis du nærmest booker dagen forinden.

Derudover er der et stort opbud af hoteller i byen, så en billig ferie i London næsten altid kan lade sig gøre.

Husk at de to lufthavne Luton og Stanstedt nok er billige at flyve til, men de ligger knap en times kørsel udenfor byen. Her skal du altså påregne en ekstra udgift på cirka 100 kroner og 1 times forbrug for blot at komme ind til London by. Gatwick og Heathrow tilbyder begge bedre muligheder for at komme ind til London by.

london-441853_640

Sharm el-Sheikh

Egypten og Sharm el-Sheikh er kendt for evig sommer. Uanset hvordan vejret er i Danmark, sommer eller vinter, kan du tage til Sharm el-Sheikh og nyde solen.

Lige nu er der – som følge af ulykkelige omstændigheder – ekstra billige flybilletter og hoteller til rejsen.

Et fly styrtede som følge af en bombe ned på vej fra Sharm el-Sheikh til Rusland. Det har fået færre turister til at søge mod den egyptiske ferieø.

Hvis du stadig har lyst, så er der sol til billige penge at hente.

egypt-723915_640

Bukarest

Måske kobler du ikke lige nu Rumænien sammen med spændende rejsedestinationer. Men det er faktisk en lige nu u-opdaget og billig genvej til store oplevelser.

Hvis du er til storbyferie, så er det snart 25 år siden Rumæniens hovedstad Bukarest blev befriet for kommunismens greb. Siden da er der sket meget. Der er flot kultur, lækkert vejr og billige priser at hente. Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn. Ofte finder du dig de billigste billetter ved først at flyve til Ungarns hovedstad Budapest og flyve videre herfra.

Læs også:  Sådan Sikrer du din Bolig inden Ferien

Rumænien tilbyder også strande mod øst, nem adgang til Draculas slot i Moldova og mulighed for at vandre i den smukke bjergkæde

casa-poporului-917369_640

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

1 Response

  1. Tak for en inspirrende artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *