Brug din ferie på at lære noget nyt (f.eks. male).

Vi har sikkert allesammen en eller anden form for kunst, hængende på vores vægge. Vi har nok også været på et eller andet kunstmuseum i tidens løb. Hvem ville ikke gerne kunne male, som mange af de kendte kunstmalere. Eller som vores egen dronning 😉

Men hvordan kommer man så lige i gang med at male. Det er jo nemt nok at købe de materialer som skal bruges og komme i gang. Først og fremmest er det ikke noget problem at sætte klatter og streger på et lærred, men det måtte jo også gerne komme til at ligne noget, så hvorfor ikke benytte sig af at man har ferie og har tid til at lære noget nyt på den rigtige måde.

Lær at male online

Det er muligt at gå på nettet, og lære lidt. Det er en rar løsning, hvis man har ferie, men måske ikke lige er i nærheden af et traditionelt kursus med fremmøde. Det er jo heller ikke alle som har ferie i den tid hvor kurserne afholdes. På de mange online kurser der tilbydes, vises forskellige teknikker og materialemuligheder, og flere af dem som underviser, besvarer gerne eventuelle spørgsmål man måtte have. Man kan for eksempel besøge WeTeach.dk som tilbyder kurser i f.eks. abstrakt maleri med akrylmaling,

Lær at male på en højskole

Det dejlige ved Danmark er, at mange højskoler i dag, tilbyder kurser af kortere eller længere varighed. Og endda i sommerperioderne, så man kan bruge lidt af sin ferie, hvis det er det man har lyst til. Der er sågar mange højskoler, hvor hele familien kan deltage.

Hvis man ikke lige har mulighed for at komme afsted på højskole, mens man har ferie, så er der jo også mange andre muligheder. Det er muligt at købe eller låne bøger, som fortæller hvordan man kan gribe det an. Der er jo mange forskellige teknikker og motiver.

Læs også:  Tre berigende oplevelser i Beijing

Lær at male på udenlandsferien

Skulle det være, at man har lyst og muligheden for det, er det også muligt at rejse udenlands i sin ferie. Holde sommer-, efterårs- eller vinterferie i et andet land, og samtidig komme i gang med den nye hobby, eller lære noget mere om det at male.

I mange lande såsom for eksempel Spanien og Grækenland, tilbydes der feriekurser i malerkunsten.  På den måde kan man slå to fluer med et smæk. Så kan det være at mor eller far bliver den nye Picasso mens børnene leger og bader.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *