Derfor skal du tage på trekking i Sapa Vietnam

Kunne du tænke dig en aktiv og kulturel ferie på samme tid? Så skal du rejse på Trekking i Sapa Vietnam. Sapa er Vietnams næststørste turistattraktion, kun overgået af Halong Bay. Sapa ligger i det nordlige Vietnam, lige op og ned af grænsen til Kina. Sapa har mennesker med forskellige etniciteter og kulturelle baggrunde, og det er helt sikkert stedet at tage hen, hvis du ønsker en oplevelse for livet.

Hvorfor vælge Trekking i Sapa Vietnam?

Trekking er en rigtig god måde at opleve naturen på. Trekking er en vandring der foregår til fods, og hvor du kan overnatte i det fri. Du får en fantastisk oplevelse, når du kommer helt væk fra civilisationen, og får naturen helt ind under huden, hvor du oplever de svimlende højder og lange udsyn fra bjergets top. Selvom det er en både fysisk og psykisk udfordring at være på trekking tur. Så er anstrengelserne det hele værd, når belønningen er vidunderlige oplevelser og spektakulære udsigter. På denne måde vil du se og opleve noget du ellers ikke ville, og det bringer dig tætter på både naturen og kulturen. Du får mulighed for at udforske landet og opdage dets skjulte værdier, den beundringsværdige skønhed ved den rige natur, og møde det lokale etniske mindretal med deres interessante kultur.

Sådan får du den bedste trekking i Sapa Vietnam

Det er en rigtig god ide at rejse med et rejseselskab, som kan planlægge den bedste trekking for dig og sørge for alle de kedelige detaljer. Det kan være en stor udfordring selv at planlægge en trekking tur til Sapa, og det er derfor også svært, at finde hoved og hale i alt den information du finder online, og derudfra planlægge hvordan din rejse skal skrues sammen. Derfor er det nemmest at finde nogen, der kan gøre arbejdet for dig, så du blot skal finde vandreskoene frem og komme afsted. Klik her for at læse mere om rejsemulighederne for trekking i Sapa Vietnam.

Læs også:  Turen går til Las Vegas

Der er et stort udvalg af trekking ture, og det kan være svært at finde ud af, hvilken type tur du skal vælge. Du kan vælge mellem trekking ture med forskellig varighed. Du får dog de bedste oplevelser, hvis du kommer langt væk fra larmen i Sapa, og rejser endnu længere ind i landet. Derfor er det ofte en god ide, at sætte flere dage af til sådan en tur, så du kan få den bedste oplevelse. Det er derfor en god ide at tage på trekking i cirka tre til fire dage, eller endnu længere. Når du bruger flere dage i Sapa, så får du hele oplevelsen med, og du kan både møde bjerge, lokale landsbyer og dale. Der er derfor fantastiske eventyr i vente, hvis du vælger at tage på trekking i Sapa. Du oplever livet på landet og de fantastiske landskaber, du får en smagsprøve på den sande kultur og traditioner i Vietnam, og kommer helt tæt på de fantastiske mennesker, der lever i Sapa.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *