Gadgets til poolen eller stranden

Der er mange der vælger at tage til udlandet i løbet af sommerferien, da det ikke er altid man kan regne med det danske sommervejr.

Er du også typen der tager på ferie for at slappe af ved poolen eller måske ligge ved stranden? Så burde du måske overveje følgende gadgets.

Tansafe

Solcreme har det med at sikre huden imod solens mange farlige stråler, men tansafe sikre derimod dine værdier! Man kan aldrig vide hvilke typer man møder på stranden, derfor bør man altid være på den sikre side.

Hvem gider at stjæle en solcreme? Ingen vel? Gem dine kontanter, mobil, nøgler eller andre værdigenstande i tansafe.

Du kan nemt lave dine gen tansafe, du behøver ikke engang at investerer penge i en. Det kræver nemlig bare at du har en tom solcreme, hvor du kan opbevarer dine ting imens du er ude at bade.

Det kræver selvfølgelig en solcreme hvor låget er stort nok til at du kan tage toppen af, hvis det skal bruges til mobil telefoner eller lignende.

Powerbank

Mobilen løber hurtigt tør for strøm, i hvert fald hvis det er sådan en smart phone. Der er ikke noget mere irriterende end når ens mobil render tør for strøm og man ikke har mulighed for at komme i kontakt med nogen.

Det er altid en god idé at medbringe en powerbank, når du skal på stranden – Da du aldrig kan forudse hvem der vil ringe til dig, eller om der skulle ske et uheld og du har brug for at ringe efter hjælp. Hav altid strøm på din mobil og det kan du sørge for, hvis du altså har en powerbank ellers kan det også klares med en solcelle oplader.

Læs også:  Dette skal du huske på din campingferie

En transportabel højttaler

Er du sammen med dine venner på ferien eller måske bare stranden i Danmark, så burde du måske overveje en transportabel højttaler – For der er simpelthen ikke noget der er hyggeligere end en tur på stranden med vennerne og nyde en kold øl eller andre drikke imens musikken spiller. Selvfølgelig skal man lige være opmærksom på at det ikke genere de andre på stranden.

Der findes mange forskellige højttalere, du kan tage med på stranden. Dog skal du være opmærksom på at de ikke alle sammen har godt af sand og vand for den sags skyld – Så du bør overveje en højttalere, der kan tåle at blive våd.

Splash speaker er et godt bud på en billig højttaler, der kan tåle vand! Du kan endda bruge den derhjemme, når du står ude i badet og synger.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *