Gaveidéer til studenten, der vil ud at rejse

Her på Rejsehjælp.dk elsker vi at rejse. Derfor bifalder vi selvfølgelig, når unge mennesker efter endt studie, vælger at tage ud i Verden og populært sagt: Få en på opleveren! I den forbindelse har vi lavet dette indlæg. Et indlæg, der giver dig en god håndfuld gaveideer til studenten, der gerne vil ud at rejse efter studiet. Der er gaveideer for enhver smag!

Et actionkamera til forevigelse af gode rejseøjeblikke

Actionkameraet er muligvis den bedste gaveide, du kan give til studenten, der gerne vil ud at rejse. Med et actionkamera kan han eller hun nemlig forevige de bedste rejseøjeblikke på en sej og spændende måde. Fordelen ved et actionkamera er nemlig, at den kan bruges til de mest vanvittige optagelser. Du kan for eksempel montere den på dit bryst, når du hopper i faldskærm – på din hjelm, når du cykler – eller tage kamerat i hånden, når du hopper ud fra en klippe og ned i havet. Muligheder er nærmest uendelig med et actionkamera. Derfor er det en glimrende studentergave til den rejselystne.

Gode bøger til rejsen

Det er meget muligt, at studenten har fået nok af bøger – og det er fair nok. Skulle det ikke være tilfældet, så kan du med fordel overveje at give en god bog i studentergave. Det er altid rart at have en bog med på rejsen, der kan læses i, når der for eksempel er tid i flyveren, ventetid i lufthavnen eller en stille stund om aftenen.

Hvilke bøger er gode at give? Et spørgsmål som i høj grad afhænger personlige præferencer. Derfor kan vi desværre ikke give dig nogle konkrete bud på, hvilke bøger du bør give. Et godt råd er at tænke over gavemodtagerens interesser. Hvad interesserer han/hun sig for? Find ud af det og giv en bog derefter.

Læs også:  Temarejser: Få en perfekt afrundet ferie

En hårdfør kuffert/taske til de lange ture

Vil du gerne give en praktisk studentergave? I så fald er det en god ide at give en hårdfør kuffert eller rejsetaske i gave. Det er helt sikkert en gave, som den rejseglade student vil blive glad for. Der findes ikke noget værre end at rejse til en destination og finde ud af, at nogle af ens ejendele er blevet ødelagt pga. en for ”blød” kuffert. Og du kan jo altid finde et par små gaver at ligge ind i kufferten for at gøre gaven lidt ekstra spændende.

Havkajakferie i Kroatien

Hvis studenten er stor fan af naturen og ikke mindst vand, så er denne gaveide den bedste, du kommer til at læse om i dag. Her er der tale om en havkajakferie i Kroatien. En ganske unik oplevelse, der helt sikkert vil skabe minder for livet. Vi anbefaler i øvrigt at tage et actionkamera med, da der med garanti vil være mulighed for at optage nogle meget smukke videoklip – under og over vandet.

Hvor kan du købe en havkajakferie i Kroatien som gave? Det kan du hos DuGlemmerDetAldrig.dk – en oplevelsesportal. De har i øvrigt også en fin samling af spændende og anderledes gaver til studenten. Du kan se hele samlingen af studenter-oplevelsesgaver ved at klikke her.

Et par gode headphones til flyveturene

Sidste gaveide for denne omgang… På de lange flyveture er det rart at have et par gode headphones. Headphones, der lukker af for udefrakommende lyd, så musik, film, podcasts og lignende kan nydes bedst muligt. Som tommelfingerregel koster et par ”gode” headphones fra 1.000 kr. og op. Kommer du under denne pris, kan kvaliteten variere uhyre meget. Derfor anbefaler vi altid at give headphones til over 1.000 kr.

Læs også:  8 typiske rejsefejl du bør undgå
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *