Internet på ferien – her er dine muligheder!

Internet på ferien

Når man er på ferie skal man slappe af, og mange mener, at man faktisk helt bør undgå internettet og mobiltelefonen når man er på ferie. Andre har dog et arbejde, som kræver, at man tjekker sin e-mail, også selvom man er på ferie, og derfor er det vigtigt, at der er adgang til internettet når man er på ferie.

I denne artikler vil vi se på de muligheder du har for at komme på nettet, når du er på ferie i henholdsvis sommerhuet eller i udlandet.

Internet i sommerhuset

Er det kun dig der skal bruge internet i sommerhuset, så kan en mobil-bredbåndsløsning være en fin løsning. Med mobilt-bredbånd får du en lille usb-ligende ting, som du kan sætte i din computer og wupti, så er du på nettet. Mobilt bredbånd fås med forskellige hastigheder, men da hastigheden kommer meget an på, hvor god dækningen er der hvor du befinder dig, så skal du ikke regne med at hastigheden kommer meget over 10 Mbit.

Skal du dele nettet med andre i sommerhuset, kan du se på en løsning som Oister som de eneste indtil nu tilbyder. Denne løsning er også en slags mobilt bredbånd, som i store træk fungerer på den måde, hvor du får en router, som blot skal sættes til en stikkontakt, og så kobler den sig selv til internettet og deler det med alle enheder i sommerhuset. Det er super smart og en nem måde at få internet med i sommerhuset til hele familien.

Hvis sommerhuset er dit eget, kan du med fordel kigge på nogle udbydere som tilbyder billig bredbånd, da det ikke giver meget mening, at have en lynhurtig og ikke mindst dyr permanent forbindelse i dit sommerhus. De fleste udbyder, på nær fiberbredbåndsudbydere, kan tilbyde bredbånd i det meste af landet – sandsynligvis også i dit sommerhusområde.

Læs også:  Tre gode grunde til at rejse til Mexico

Internet i udlandet

Skal du på ferie i udlandet, så er dit bedste bud på bredbånd enten at købe dig til det på dit hotel (hvis det altså ikke er gratis) eller koble på via din mobiltelefon.

Mange mobilabonnenter kommer nemlig i dag med en dataforbindelse, som du ikke skal betale ekstra for at bruge i udlandet. Tag f.eks. 3LIKEHOME, som tilbyder dig, at surfe og ringe i næsten hele Europa uden at det koster dig ekstra.  De fleste mobiletelefoner kan i dag også dele deres dataforbindelse med andre enheder og på denne måde kan du altså også komme på nettet på din laptop, hvis du har en dataforbindelse på telefonen.

Har du selv nogle gode tips til, hvordan man kan komme til en internetforbindelse når man er på ferie, så del dem gerne med os andre via kommentartråden nedenfor.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *