Kør sikkert i bilen med dine børn

Sikkerhed er det vigtigste, når det kommer til at køre med andre i bilen. Som fører har du ansvaret for, at børn under 15 år er fastspændt og dermed er så sikre som muligt i trafikken. Derfor er det bl.a. vigtigt, at du har en god og sikker autostol i bilen.

Det er meget forskelligt hvilken autostol, den enkelte dansker vælger. Nogle går udelukkende efter mærket, andre går efter den mest sikre model, mens nogen fokuserer udelukkende på prisen.

Skal passe til dit barns alder og vægt

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at autostolen passer til dit barns vægt, da det ellers ikke er sikkert at have barnet med i bilen. Køb en godkendt autostol på internettet eller i de fysiske butikker. I forbindelse med køreferie, hvor der skal køres langt, er det vigtigt at dobbelttjekke, at barnet sidder i den rette autostol. Er du tvivl om din nuværende autostol er godkendt, så kan du altid slå det op på internettet.

Find priser online

Det er ikke billigt at anskaffe sig en autostol. En ny model koster hurtigt et par tusind, hvis du gerne vil have en ordentlig én.

Hvis du har fundet den perfekte model, så er det en god ide at sammenligne priser online. På den måde kan du altid være heldig at kunne spare nogle penge ved at købe autostolen på en anden hjemmeside.

Læs kundernes vurderinger

Det anbefales at du ser autostolen i virkeligheden, inden du køber en online. På den måde er du sikker på, at kvaliteten ikke skuffer dig.

Det er altid ærgerligt at have købt noget online, som skal retur. På internettet kan du altid se hvad andre danskere har af meninger om den pågældende model. Er der udelukkende ros, så kan du roligt købe modellen. Er der mere blandede meninger, så bør du selv vurdere om det er en autostol, som du vil se nærmere på.

Læs også:  Få den bedste skiferie med børn

Andres mening kan have en stor betydning for dit valg af autostol, da det kan være svært at vide, om man er ved at købe en god autostol på det danske marked.

Køb den nye autostol i dag

Det gode ved autostole i god kvalitet er, at de kan rumme en bred vægtkategori, hvilket gør, at du ikke skal udskifte autostol hele tiden. Derudover kan du altid genbruge autostolen til et andet barn, da børneting i god kvalitet kan holde i mange år, hvis man passer godt på tingene.

Køb din nye autostol i dag, så du kan blive klar til at kunne tage på en lang køreferie med familien. Det er altid en god idé at give nogle flere penge for en autostol og være sikker på, at det er en stol af god kvalitet.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *