Sådan kommer du hjem til velholdt hus efter din ferie

Sådan kommer du hjem

Feriesæsonen står for døren, og der er ikke noget bedre end at komme hjemmefra en uges tid, for at slappe af og slippe lidt for pligterne. Når du kommer hjem igen kalder de daglige gøremål dog. Inden du tager på ferie er der flere ting du kan gøre for at forberede dit hjem, så det er dejligt at komme hjem til efter en lang og afslappende ferie.

Dine planter

Har du planter i dit hjem er der flere ting du kan gøre, for at de ikke dør og visner mens du er afsted. En løsning mange benytter sig af, er at få naboen til at komme og vande planterne mens de er væk. En anden løsning kan være at benytte sig af en form for et automatisk vandingssystem.

Der findes mange forskellige systemer du blandt andet kan købe i havecentre og som kan tilpasses dit behov alt efter om du har planter i haven, højbede eller krukker. Du kan finde mere information om vandingssystemer via linket her.

Skrald og køleskab

Hvis du glemmer at tømme din skraldespand inden du tager afsted på ferie, kommer du med garanti hjem til et hjem der ikke dufter særligt godt. Derudover er det også vigtigt at få tømt dit køleskab, for eller kan du komme hjem til nogle knap så lækre overraskelser. En sidste ting du måske ikke lige har tænkt over, er at frugtskålen også bør tømmes før du rejser, da overmoden frugt kan tilkalde fluer og andre småkryb.

Uheld og skader

Noget der kan være irriterende at komme hjem til, er at hvis der sket en skade på dit hus. Særligt hvis det var en skade du kunne have undgået. Dette gælder for eksempel vandskader forårsaget af fyldte tagrender. Det er derfor vigtigt at du sørger for at dine tagrender er tømte inden du tager afsted. Det kan dog være besværligt at tømme tagrender og det er ofte noget mange udsætter at gøre. I stedet kan du hyre en professionel til at lave en tagrensning for dig.

Læs også:  Aarhus-guide: 7 tips til turisten i Smilets by

Du kan nemt finde et firma via en hurtig google-søgning. Hvis du for eksempel bor i Midtsjælland kan du for eksempel søge på “Rensning af tagrender” og “Midtsjælland” og finde frem til noget lignende det her: Rensning af tagrender i Midtsjælland. Lav eventuelt forespørgsler hos forskellige firmaer, for at få den bedste pris.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *