Singlerejser – 2 spændende trends

SINGLE

Hej, mit navn er Simon Hansen og jeg har fået lov til at skrive et (forhåbentligt) spændende indlæg til jer her i dag. Har du lyst til at læse mere om emnet singlerejser og eventuelt dating generelt også, så ville jeg tage forbi mit indlæg om Singlerejser på Finddating.dk.

Helt konkret er det først værd at fortælle, at Singlerejser er et begreb, som faktisk dækker over 2 generelle forståelser af ordet. For det første har mange flyselskaber således lavet et koncept, som gør det muligt at spare penge, hvis du vælger at rejse alene, når du skal på ferie. Pointen med dette er, at rigtigt mange hoteller har rabatter såfremt man er flere personer der rejser sammen, hvormed det hidtil har manglet, at kunne finde billige rejser, selvom man vælger at rejse helt alene.

Altså er er der i denne forståelse tale om et meget simpelt ord, som blot er modsætningen til ”familierejse” eller ”grupperejse”. Denne rejseform er altså tiltænkt dig, der af den ene eller anden grund gerne vil væk hjemmefra helt alene. Hvad end dette er grundet arbejdet eller at du trænger til en ferie for dig selv.

Singlerejser – På jagt efter kærligheden

Den anden, og for mig mere interessante, sammenhæng hvori ordet benyttes, er i forhold til rejser, med formålet at møde nye mennesker.

Konceptet går kort sagt ud på, at du rejser alene. Det vil sige kun fra din egen hoveddør til lufthavnen eller bussen. Herefter mødes du med en større eller mindre gruppe af mennesker, som akkurat ligesom dig er noget frem til, at det kunne være ganske interessant at møde nogle helt nye mennesker og få sig nogle anderledes oplevelser med disse.

Læs også:  De 10 mest usædvanlige strande i verden

I mødes, venter i lufthavnen og så er det ellers afsted. Herefter er der gerne en rejseleder tilkoblet jer, som sørger for diverse spændende aktiviteter og for, at snakken kommer til at gå. Dette vil altså sige, at såfremt du ikke er klar på nye sociale forbindelser og måltider der indtages sammen med en god stor gruppe mennesker – så er dette altså ikke noget for dig.

Lidt for pædagogisk?

For nogle, mig selv inklusive, kan denne måde at planlægge en rejse på godt virke en anelse overpædagogisk, i og med at man skal samles og der hele tiden opfordres til snak og ligges op til det på alle mulige måder. Dette kan på nogle fronter også være ganske rigtigt og for nogle vil dette være irriterende. Hvad man her skal huske på er dog blot, at den pædagogiske indgangsvinkel har et formål.

Rejselederen har til opgave at få jer flettet godt og grundigt sammen, således at som minimum nogle af jer, vil komme til at snakke sammen efter turen. Hele formålet er jo, at give jer muligheden for at finde en partner eller bare nogle gode venner at dele hverdagen med. Altså skal der en masse snak i gang og alle de sjove historier skal deles -> Det er speeddating og smalltalk i op til en uge, som skaber forbindelser for livet!

Hvor går turen hen?

I forhold til destinationer, har jeg undersøgt en længere række sider og er nået frem til, at du næsten helt kan bestemme. Nogle vælger at tage på rejser med fokus på det vilde, altså alt fra rapelling og river rafting til at spise insekter du aldrig tidligere havde hørt om. Andre tager den mere stille udgave og besøger små byer i Italien og Grækenland eksempelvis, hvor kulturen i høj grad er i fokus. Andre igen sigter efter direkte daseferier, hvor afslapning, snak og hygge er i højsædet, samtidigt med at mange har nogle hårde morgener med tømmermænd, efter de hyggeligste og sammenholdsskabende fester aftenen før.

Læs også:  Sådan finder du det rigtige glattejern til rejsen

Jeg håber på at denne lille artikel har opmuntret dig til at tjekke Singlerejserne ud. Der er masser at vælge imellem og du møder masser af mennesker, der lige som dig godt kunne bruge nogle nye mennesker i sit liv!

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *