Skal din næste ferie være med turistbus?

Der er flere og flere, som får øjnene op for de mange fordele ved en busferie. Morderne turistbusser er i dag meget luksuriøse, og de kan slet ikke sammenlignes med busserne fra bare få år siden.

Sæderne er fantastiske, du har rigeligt med benplads og alt fungerer nemt og behageligt. Dette er med til at gøre en moderne busrejse til noget af den mest komfortable rejseform overhovedet.

Samtidig skal du ikke selv tænke på noget som helst, da alt bliver sørget for. Jo du skal lige have dit pas og dine ting med dig, men ellers er det hele klaret for dig. På denne måde kan du bare læne dig tilbage i bussens komfortsæder og nyde den skønne udsigt.

Roadtrip uden planlægning og stress

På mange måder minder det om et roadtrip, bortset fra du ikke selv skal køre bilen og du ikke selv skal stå for at planlægge både rute, overnatning og alt det andet praktiske, som normalt er forbundet med et roadtrip.

Med andre ord får du stort set alle fordelene, men slipper for at gøre det hårde planlægningsarbejde selv. Det er klart, at du ikke har den samme frihed, som hvis du selv kørte bilen. For nogle kan dette være en ulempe, men for andre er det bare rart, at der er erfarne eksperter til at bestemme for en.

Rejseledere og chauffører kender nemlig til de bedste ruter og oplevelser, da de for det meste har prøvet denne destination tidligere. Dermed er de bedre i stand til at træffe de rette valg, så du kan få de bedste oplevelser på din ferie.

Læs også:  Sådan kan du få tiden til at gå i lufthavnen

Man skal derfor gøre op med sig selv, om det overhovedet er en ulempe ikke at have friheden til at køre selv. Der er nemlig også frihed i at vide, at man er i gode hænder og andre sørger for tingene.  Samtidig er chauffører og rejseledere ofte meget lydhøre, hvis man har nogle specifikke ønsker. Dette kan så koordineres med de andre gæster, så på denne måde har man stadig en del af friheden.

Lej din egen turistbus

Den mest almindelige måde at rejse med turistbus er ved at hoppe på en af de mange udbydere, som tilbyder færdigt planlage busrejser til diverse spændende destinationer.

Det er dog også muligt at leje en turistbus med chauffør, så man selv kan planlægge lige den tur, som man altid har drømt om. Turistbusser kan lejes i mange forskellige størrelser, så det er muligt at finde en egnet til ens gruppe.

Det kan være man vil opleve Italien sammen med hele sin familie, eller det kan være en tur til Harzen med sine venner. Der er kun fantasien, som sætter grænserne. Skiferier er også oplagte til denne nemme og billige rejseform.

Er man en tilstrækkelig stor gruppe, så bliver dette en temmelig billig rejseform og man kan få en ferie for få tusinde kroner, selvfølgelig afhængig af længde og destination.

Generelt bliver det billigere, jo flere man rejser sammen. Chaufføren skal jo have den samme løn, om man rejser 15 eller 30 mennesker.

Et eksempel på en sådan rejse kunne være, at bussen starter med at samle de første op i Nordsjælland og så kører videre til København og samler resten op, inden turen går videre syd på mod det ønskede rejsemål.

Læs også:  14 rejsetips til flyveturen

Det er generelt nemt at planlægge stop, man kan også planlægge langt flere stop rundt om i landet. Det er smag og behag, men pas på med alt for mange stop, det tager nemlig en del tid hvert sted man holder. Så drømmer du om en ferie med alle dine kære, så overvej at leje en turistbus til formålet.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *