Dette skal du huske på din campingferie

DETTE SKAL DU HUSKE PÅ

Når du skal på din campingferie er der mange ting man skal huske på. Vi har her lavet en lille huskeliste så du ikke glemmer de vigtigste ting, og kan have en god campingferie i ro og mag.

Campingferier er noget vi danskere holder meget af og det er en måde hvor du selv kan bestemme hvor du vil hen i hvilke fart og du er fri som fuglen og kan sætte campingvognen op hvor som helst (hvor det er godkendt). Det er en ferieform hvor vi selv kan bestemme, og med campingvognen bagpå har man også sit lille hus med, med alle ens nødvendige ting. Tag på campingferie og nyd friheden, naturen og sommeren.

Vi har lavet huskelisten over de mest nødvendige ting og informationer på campingferien, så du kan nyde ferien.

  • Husk det nu! I Danmark skal man vise det for at ligge på de forskellige campingpladser. I udlandet er det forskelligt, men hav det altid med da du kan bruge det som ID og ikke behøves at udleverer dit rigtige pas.
  • Pak vognen ordenligt. Husk at de tunge ting skal være i midten af vognen over akslerne og de lette ting foran og bagi vognen. Husk at fastgøre det godt så det ikke kan rasle rundt. Lås også alle skabe og skuffer så tingene ikke falder ud under kørslen.
  • Luk alle gasflasker i køkkenet og tjek at de er fastgjort ordenligt.
  • Husk at monterer sidespejlene og påhængsskiltet på bilen.
  • Tjek dæktryk på både bil og campingvogn
  • Husk de rette papirer og dokumenter som forsikringspapirer, registreringsattest på bil og campingvogn. Tjek også regler for kørsel på motorvejene i udlandet hvor man nogle steder skal have to færdelstrekanter med når man kører med anhænger. Vær opmærksom på motorvejsafgift i nogle lande, og hav lidt småpenge i Euro med.
  • Tjek ruten inden du kører hjemmefra og vælg en rute som er god at kører med campingvogn. Det kan være uheldigt at komme ud steder hvor der ingen plads er hvis man møder en modkørende. Øv dig også i at køre, vende og så videre, med vognen så du er klar hvis du lige pludselig skal vende rundt eller når du skal parkerer på campingpladsen.
  • Hvis uheldet skulle være ude så husk også at have reservedæk og donkraft så det nemt kan skiftes.
  • Til når du skal være på campingpladsen, husk stopklodser som er påbudt i udlandet. Desuden husk klodser til at ligge under støttebenene så hele vognen ikke synker ned i underlaget.
  • Husk førstehjælpskasse og ildslukker så I er klar til alle nødsituationer.
Læs også:  Se Europa nemt og billigt med bus

Med denne huske liste er I dækket godt ind med nogle af de vigtigste ting til ferien. Campingferien er ferien som skal nydes i fulde drag både på vejen og ved jeres destination. Selvom det er muligt at køre alle steder hen, skal man stadig være en smule forberedt og huske på hvilke regler der er i udlandet så vel som her hjemme. Rigtig god tur.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *