Sommerferien behøver ikke at koste en bondegård

Det vil selvfølgelig stort set altid være dyrere at tage på ferien end at blive hjemme, men det behøver ikke at koste mange penge. Hvis du tænker dig om, kan du nemt spare mange penge på din næste ferie.

Det er med til at gøre, at du har råd til at gøre nogle andre ting sammen med din familie, eller at du har råd til at gøre nogle andre ting den sommer. Det kan for eksempel være, hvis du drømmer om at købe en ny bil eller måske endda et hus. Så er det ikke godt, at du samtidig skal bruge en masse penge på en ferie.

Når du skal vælge en billig ferie, er det først og fremmest en god ide, at du har fokus på at blive i Danmark. Det koster mange penge at skulle tage til et andet land. Det er lige meget, om I flyver eller kører i bil. Det kan derfor næsten altid bedst betale sig, at I bliver herhjemme, men der er heldigvis også mange muligheder.

Bondegårdsferie er for hele familien

Har du børn, vil det vigtigste for dig sikkert være, at I har tid til at være sammen som familie, når I er på ferie. De fleste børnefamilier i Danmark har rigtig travlt med en masse forskellige ting. Det kan både være arbejde, skole, børnenes fritidsaktiviteter og at få set venner og familie. Derfor er ferien en vigtig tid i de fleste familier. Der har de mulighed for 100 % af koncentrere sig om hinanden og nyde hinanden selskab.

Det er også derfor, at det som regel ikke er så vigtigt, at I kommer til udlandet, men at I er sammen. Det kan I for eksempel være ved at tage på bondegårdsferie. Det er en superhyggelig ferieform for hele familien, hvor I bare har tid til at være sammen, og hvor der også er aktiviteter, som I enten kan lave sammen, eller hver for sig.

Læs også:  3 destinationer til shoppingrejsen

På en bondegårdsferie har I typisk jeres egen hytte eller lejlighed eller camperer. I har altså mulighed for bare være jeres lille familie. Men der er også en række aktiviteter som legeplads, dyr at klappe og meget andet. Det gør også, at I ikke behøver at sidde lårene af hinanden, hvis det ikke er det, som I har lyst til.

Bondegårdsferie giver børne mulighed for at få nye venner

Der er mange steder rundt om i landet, hvor I kan tage på bondegårdsferie. Det kan for eksempel være i nærheden af Køge, på Møn eller på Sydsjælland. Det giver jer mulighed for at vælge en bondegård, der ligger i en helt anden form for natur end den, som I er vant til hjemmefra. Det kan i sig selv være en stor oplevelse at prøve.

På en bondegårdsferie vil der typisk være mange andre børn. Det gør, at dine børn har god mulighed for at få nye venner, når de er på ferie. Det vil være rigtig sundt for dem, at de møder nogle andre børn end dem, som de plejer at omgås i skolen eller institutionen. Det er vigtigt, at de lærer, hvordan de bliver venner med andre børn.

Er I flere familier med børn, der skal af sted på ferie sammen, er det også en god ide for jer, at I tager på bondegårdsferie. Der har I mulighed for at have jeres eget sted at bo som familie, men kan også nemt mødes og være sammen, når I har lyst til det. Hvis I er flere generationer, der skal på ferie sammen, er det derfor også oplagt for jer at tage på bondegårdsferie sammen.

Læs også:  7 tips til at spare penge på rejsen
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *