Tag på den fede cykelferie til Frankrig

cykelferie

Cykelferie og Frankrig går hånd i hånd. Frankrig byder qua Tour de Frances popularitet som verdens største cykelløb, på langt de fleste cykelferier.

Hvert år prøver tusindvis af motionister kræfter med de franske landeveje, og især de spændende bjergdistancer som rytterne passere skal de fleste motionister på cykelferie i Frankrig også prøve kræfter med.

Hvilke bjerge vil være spændende at prøve kræfter med?

Der er nogle legendariske bjerge i Tour de France historien, og tager man på cykelferie i Frankrig skal man naturligvis prøve kræfter med nogle af disse bjergtoppe.

Alpe d´Huez står for mange som det mest præstigefyldte bjerge i Tour de France historien, og derfor er der også fyldt med mennesker hver gang rytterne passerer. Det giver også anledning til at rigtig mange cykelmotionister skal prøve kræfter med bjerget, når de tager på cykelferie i alperne.

Tourmalet er et bjerg i pyrenæerne, som der mange gange har været på Tour programmet. Bjergets top er i 2114 meters højde, og er derfor noget af det højeste du finder i Pyrenæerne at køre over på cykel. Er man på cykelferie i dette område, er Tourmalet naturligvis et bjerg der også skal bestiges.

Højeste pas rytterne har været over i Touren er Col de la bonette. Med sine 2715 højdemeter, er det det højeste bjerg rytterne har passeret. Passet er ikke stejlt som mange af de andre kendte Tour bjerge, men dets længde gør det meget udmattende og er noget man som motionist kan prøve kræfter med, hvis man er i god form.

Pak til ferien

Når man skal på en sådan cykelferie til Frankrig og prøve at besejre de store bjerge kendt fra de professionelle rytteres kampe, skal man naturligvis have alt sit bedste cykelgear med, ligesom at man skal huske fyldte vandunke, energi barer og energigeler til turen. Du kan finde alt du skal bruge, til fornuftige priser hos Cyclingshop.dk her.

Læs også:  Er du på udkig efter en billig ferie? Så overvej en af disse 5 destinationer!

Man skal naturligvis også have pakket sine personlige ejende til turen. Det er dog vigtigt ikke at tage for meget med, hvis man er meget på farten. Det kan være en god ide at tage rester og billige ting med, så man blot kan smide dem ud når ferien er færdig. De fleste tager derned i campingvogn, og er meget væk fra den. Derfor anbefaler vi blot at købe billige toiletsager og billige hårprodukter når man er dernede. Billige hårprodukter kan du finde hos HairOutlet.dk her.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *