Tøjet til den gode kuffert

Vi kender alle til de store forventninger og glæden, når en ny rejse står for døren, men før vi helt kan læne os tilbage og nyde livet, skal kufferten lige pakkes. Heri skal der mange forskellige ting og det kan være svært at få overblik over det hele, uden at få fornemmelsen af at man mangler noget. Derfor er der her et par gode tips til hvordan og hvad du skal pakke af tøj.

Vær realistisk

Først og fremmest ved de fleste godt, at problemet sjældent er, at de ikke får nok tøj med på ferien, men mere at halvdelen af det aldrig kommer i brug. Det er netop for at undgå dette at man skal være realistisk og pakke alt efter, hvad ens planer for ferien er.

Skal du på strandferie, er der stor chance for sved og sand, så pak noget løst og let der skal kunne skylles op i håndvasken og i hvert fald ikke behøver et strygejern. Sats på et par sæt badetøj og noget billigt strandtøj som du ikke nødvendigvis behøver at tage med hjem igen. Selve badetøjet kan du dog godt spendere lidt på, så det bliver i en god kvalitet, især hvis det er til små børn. Du kan finde småbørn badetøj udsalg på nettet, og for de ekstra kræsne kan du også investerer i hummel badetøj udsalg.

Er rejsedestinationen mere en by ferie, kan det være lidt sværere at pakke tøj. Uanset årstiden risikerer du nemlig, at vejret er meget ustadigt, så tjek selvfølgelig vejrudsigten før du pakker, så du har en ide om hvilken vej vejret bevæger sig i. Det er en god ide at pakke tøj, som du let kan tage af og på, og gerne i flere lag, så du er forberedt på eventuel kulde eller varme eller regn. Derudover skal du huske behaglige sko, som du ved at du kan vandrer rundt med i gaderne.

Læs også:  Hvilke behandlinger køber danskerne i udlandet?

Selve indholdet

Når du har fundet ud af hvilken type tøj du skal have med, er det også en god ide at vælge tøj, som du kan kombinerer, således at du ikke kun har et par bukser, der passer til en bestemt bluse. På den måde sparer du også lidt plads i kufferten. Udover at pakke så det er muligt at tage af eller på i flere lag, er ensfarvet tøj også lettere at kombinerer på kryds og tværs af hinanden, hvis du går meget op i mode. Hertil kan du også pakke lidt accessoires, som kan kvikke dit outfit lidt op. Uanset hvilken type ferie du skal på, er det også en god ide at medbringe et par sæt pænt tøj, som kan bruges, hvis du en aften skal være ekstra præsentabel.

For nogle kan det også være en rigtig god ide, at lave en liste over hvad der egentlig skal pakkes. Når du har lavet listen, kan du lægge tingene frem, så du kan se, hvor meget det ca. kommer til at fylde. En godt tip at huske, er at tre toppe/bluser gerne skal kunne gå til en enkelt underdel, for at spare plads og slippe for alt det tøj som du alligevel ikke kommer til at tage i brug. Når du har tjekket efter dette, kan du droppe det tøj, som du alligevel ikke har plads til eller ikke får brug for. Hvis du føler en stor tvivl om hvorvidt du skal lade noget blive hjemme eller lægge det i kufferten, så husk på at du selv skal slæbe kufferten. På den måde kan du måske overbevise dig selv om, at det måske ikke er det værd at pakke det ekstra, når du alligevel har rigeligt i kufferten i forvejen.

Læs også:  10 gode råd til at pakke din kuffert
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *