Top 10 festbyer i Europa

TOP 10

Er du blevet træt af den lokale eller er kødbyen blevet for lille til dig?  Her i artiklen får du 10 bud på de bedste festbyer i Europa. Så er du til strandfest eller svedige diskorytmer så læs med her. Der er noget for enhver smag.

Ibiza

San Antonio, Ibiza, Spanien
Den første by vi skal feste i er San Antonio på Ibiza. Byen har verdens største diskotek, Privilege, hvor der er plads til hele 10.000 fest glade mennesker. Privilege har ikke altid været diskotek. Det startede nemlig op som en lille restaurant, ejerne valgte dog at skifte boldgade, hvilket de gjorde sig kloge i.

berlin

Berlin, Tyskland
Er du til house- og technomusik, så er berlin stedet. Du kan selvfølgelig også feste her selvom du ikke er til den slags musik, men det er især det Berlin er kendt for. Du skal ikke spørge mange lokale unge mennesker for, at finde et underground diskotek. Dem bliver man nødt til, at besøge når man er i byen i Berlin. De er en oplevelse i sig selv.

budapest

Budapest, Ungarn
Skal du på en vild og billig bytur, så er Budapest helt klart stedet. Der er et utal af spektakulære barer og diskoteker, hvor du kan få øl helt ned til 10 kr de fleste steder. I 2012 vandt Szimpla Kert prisen, som bedste bar i verden. Så det er helt sikkert besøget værd.

london

London, England
Her bliver vi nødt til at fremhæve øst London. Det er virkelig vokset med deres barer og natklubber. Dette er nok grundet den sprudlende hippe- og hipster kultur der er kommet tilbage til London. Entré og bar priserne er rimelige i byen, du skal dog være opmærksom på dresscode de fleste stedet. Du kommer ikke ind med slidte jeans eller kondisko. Dette gælder selvfølgelig i hele byen. Ønsker du ikke, at tage til øst London så er der helt klart at anbefale UK Fabric, The Crobar og Home House. Tager du på et af disse steder, sikrer du sig uden tvivl en fantastisk aften.

Læs også:  3 gode råd til studierejser

amsterdam

Amsterdam, Holland
Der er efter sigende et utal af barer, natklubber og diskoteker i Amsterdam. Nattelivet minder meget om det danske. Der kommer først rigtig gang i den ved 1-2 tiden om natten ligesom herhjemme. Derudover varer festerne noget længere, hollænderne fester nemlig til langt ud på formiddagen. Nogle diskoteker kører med vanvittig høje entré priser, mens det er gratis ved andre. Det er derudover helt normalt, at give dørmanden lidt drikkepenge når man går ind. Husk det koster penge, at gå på toilettet på diskotekerne, så det er træls at have drukblære.

prag

Prag, Tjekkiet
I kommumisttiden i Prag var det svært, at finde et sted der havde åbent efter kl 22. Sådan er det heldigvis ikke mere. Nu er der rigtig mange diskoteker og natklubber at tage af. Der er et stort udvalg af dem. Der er både de slags diskoteker, som vi kender herhjemme fra og så er der de lidt mere hardcore, hvor de spiller meget techno og house musik. Når vi snakker diskoteker i Prag, skal man ikke forglemme Karlovy Lazne. Det er et af verdens største diskoteker på hele 5 etager og så ligger det lige ved Karlsbroen.

kbh

København, Danmark
København kender de fleste jo, men hvis du ikke har festet i København endnu, så kan du godt komme afsted. Der er rigtig mange muligheder i byen, så der er noget for enhver smag. Hvis du tager i Kødbyen på Vesterbro, så finder du en masse små Cafér og klubber. Det er super hyggeligt og du kan vælte fra det ene sted til det andet. I Kødbyen er der klart, at fremhæve Bakken, Jolene og så er der også restaurant Gorilla, hvis du skal have en lille snack og en lækker cocktail der slår benene væk under dig. Skal du i byen i indre by, skal du helt sikkert forbi Sunday lige ved Kongens Nytorv. Stedet er udstyret med en mobil scrambler, som fjerner alt signal på din mobil, så du ingen kontakt har til omverdenen. En af bagmændende bag stedet er skuespiller og komiker Casper Christensen.

Læs også:  Gode produkter til rejsen

lissabon

Lissabon, Portugal
Lissabons vilde byliv finder man i de dystre og smalle sidegader. Det kan godt virke meget skummet til at starte med, men folkene er super flinke og imødekommende. Byen skal helt klart besøges i Juni måned, da det er der der sker mest i byens festkalender. Juni måneds højdepunkt er den 12. juni, hvor der er optog igennem byens gader og konkurrencer imellem byens kvarterer.

magaluf

Magaluf, Mallorca, Spanien
Magaluf, eller mini Ibiza, som det også bliver kaldt, er i den grad blevet morderne for danskere i de sidste år. Der er et utal af barer og natklubber langs stranden. Så er du lige fra skumfester til intime salsaklubber, så er Magaluf besøget værd. Du kan endda fra Palmas havn sejle til Ibiza på meget kort tid, så du kan faktisk feste to af stederne på denne liste på én nat.

sb

Sunny Beach, Bulgarien
Sunny Beach er rigtig kendt blandt unge danskere. De fleste tager derned og drikker sig i hegnet i en uge, hvor de fuldstændig har smidt hæmninger. I Sunny Beach er at finde Den Glade Viking, som vi kender herhjemme fra, hvor der selvfølgelig er et overtal af danskere. Det er lidt ligesom, at feste herhjemme det er bare lige dét vildere. Derudover er det ikke dyrt at feste der. Du kan nemlig købe VIP ved de fleste diskoteker til billige penge og så have fri bar hele ugen.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Mikkel Lassen

Mikkel Lassen

Jeg hedder Mikkel Lassen. Jeg er en meget berejst mand taget min 21 årige alder i betragtning, jeg har nemlig været i lidt over 20 lande og jeg rejser stadig aktivt. Til daglig driver jeg Rejsegear.dk, sammen med min gode partner og ven Marcus Forsberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *