25 byer du skal besøge inden du dør

Vi har lavet en liste over de 25 byer i verden, du skal se inden du dør. Udforsk vores fortrukne byer og du vil ikke blive skuffet, hvis du vælger at drage af sted til en af dem.

 1. New York City, USA. – ”Byen der aldrig sover”- Det er ikke underligt vi starter med NYC. Denne by har hele pakken. Kunst, kultur, erhvervsliv og gastronomi helt i top. Oplev blandt andet frihedsgudinden, Ellis Island, Central Park og Ground Zero. En ting er sikkert, du kommer ikke til at kede dig i denne fantastiske by!I New York kan du bl.a. opleve:
  – Ellis Island
  – Central Park
  – Ground Zero
  – Frihedsgudinden
  NYC
 2. Venedig, Italien – Fra sine charmerende og gammeldags kanaler til sine farverige huse og hyggelige vinbarer.
  Byen er næsten bilfri og transport foregår i de smukke kanaler med båd.
  Denne norditalienske by er helt i top!
  – Palazzo Grassi
  – Dogepaladset
  – Marcuskirken
  Venedig
 3. Rio de Janeiro, Brasilien – Fra det verdensberømte karneval til sine høje skyskrabere. Byen er en oplevelse for alle 5 sanser og måske den 6. Derudover er der 2 af verdens mest berømte strande, hvilket jo slet ikke er dårligt.
  – Statuen af Kristus
  – Sugarloaf Bjerget
  – Cobacabana (Strand)
  Rio de janerio
 4. London, England – Med sine prestigefyldte museer, berømte gademarkeder og den travle midtby er det ikke underligt, at London er en af de mest besøgte byer i verden.
  – London Eye
  – Tower of London
  – Buckingham Palace
  – Tower Bridge
  – Oxford Street
  london
 5. New Orleans – USA. – The Big Easy er en af vores fortrukne byer af mange grunde. Den fantastiske jazz scene, nattelivet, maden og vi kunne blive ved… Nyd en af de mest unikke byer i verden. Du er garanteret en god tur!
  – French Quarter
  – National World War Museum
  – Jackson Square
  new orleans
 6. Vancouver, Canada – Denne fantastiske multikulturelle bjergby, som ligger på vandet er helt sikkert en af de bedste byer i verden. Tag en cykel tur til Stanley Park eller en tur over den verdens berømte Capilano Suspension Bridge. Vancouver har noget for alle!
  – Stanley Park
  – Antropologi Museum
  – Queen Elizabeth Park
  Vancouver
 7. Havana, Cuba – At udforske gaderne i gamle Havana er som at træde tilbage i en majestætisk præ- revolutionær bygning. Klassiske biler og duften af hjemmelavet mad med en blanding af havbrise. Denne by er noget for sig selv!
  – Old Havana
  – Malecón
  – Morro Castle
  Havana
 8. Barcelona, Spanien – Tag en tur ned til Montserrat af nogle smukke vandrestier. Der er en fantastisk udsigt over byen fra Tibidabo bjerget, som ikke er langt fra byen. Barcelona summer af liv og det helt sikkert et besøg værd.
  – Sagrada Familia
  – Tibidabo Bjerget
  – Camp Nou
  Barcelona
 9. Paris, Frankrig – Byen er den mest populære turistattraktion i verden. Folk flokkes til byen af alle mulige grunde. Om det så er museer, Eiffeltårnet eller en romantisk tur med kæresten, så er byen fantastisk.
  – Eiffeltårnet
  – Louvre
  – Triumfbuen
  – Notre Dame
  Paris
 10. Hong Kong, Kina – Fantastiske gademarkeder, mad og udsigt får Hong Kong i top 10 af denne liste.
  Nyd den fantastiske udsigt over havnen fra Victoria Peak og sørg for at se fyrværkeri ved bugten!
  – Viatoria Peak
  – Ocean Park
  – Ngong Ping 360
  Hong Kong
 11. Berlin, Tyskland – Få byer har spillet så stor en rolle i nyere historie, som Berlin har. Nattelivet, livlige restauranter og enestående museer gør byen legendarisk.
  – Berlinmuren
  – Brandenburger Tor
  – Potsdamer Platz
  – Checkpoint Charlie
  Berlin
 12. Tokyo, Japan – En af de største byer i verden, som man ikke må gå glip af. Sørg for at få shoppet i Shinjuku (en bydel). Det er en oplevelse i sig selv at tage toget derud. Når man er der, har man aldrig set så mange mennesker samlet på ét sted.
  – Tokyo National Museum
  – Tokyo Gyoen
  – Meiji Shrine
  Tokyo
 13. Jerusalem, Israel – En by med 3 religioner (Islam, kristendom og jødedom). Dvs. En masse forskelligt mad og overbevisninger. Ingen steder er dette mere tydeligt i gaderne i byen. Det er en af de ældste byer i verden og hjemsted for nogle af historiens største personer og begivenheder.
  – Grædemuren
  – Tower of David
  – Gravkirken
  Jerusalem
 14. Beijing, Kina – Dette er Kinas historiske og kulturelle hovedstad og hjemsted for to af de mest betagende steder i verden – Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur. Helt sikkert ikke noget man vil gå glip af.
  – Den Forbudte By
  – Den Kinesiske Mur
  – Den Himmelske Freds Plads
  – Temple of Heaven
  Beijing
 15. Sankt Petersborg, Rusland – Den næststørste by i Europa. Byen er fyldt med kanaler og broer. Et besøg på Vinterpaladset et helt sikkert det værd. (Det gamle Zar palads)
  – Vinterpaladset
  – Eremitagen
  – Isak-Katedralen
  St. Petersborg
 16. Montreal, Canada – Der er mange der ikke har opdaget denne by endnu, men det skulle de tage at gøre! Byen er en blanding af nyt og gammelt. Er man interesseret i historie og arkitektur, er der masser at se i Montreal. New Montreal er en af de mest sjove steder at besøge som turist med mange barer og restauranter.
  – Ole Montreal
  – New Montreal
  – Mount Royal
  – Notre-Dame Basilica
  Montreal
 17. Rom, Italien – Så er vi i Italien igen. At gå igennem Rom er ligesom at udforske verdens største friluftsmuseum. Kort sagt, ingen by på jorden kan kombinere kunst, køkken og tonsvis af oldtiden historie ligesom Rom.
  – Colosseum
  – Peterkirken
  – Den Spanske Trappe
  – Forum Romanum
  Rom
 18. Athen, Grækenland – Athen også kaldet Akropolis, har en topplacering på manges liste, så den skal da også med her. Byens solrige gader og utrolige museer gør Athen til meget mere end ruiner.
  – Templet for den Olypiske Zeus
  – Parthenon
  – Acropolis Museum
  Athen
 19. Lissabon, Portugal – Lissabon har virkelig det hele: sol, hav og en fortryllende atmosfære, som der findes midt i de solrige og farverige gader.
  – Sao Jorge Castle
  – Belétårnet
  – Jerónimos Monastery
  Lissabon
 20. Jaipur, Indien – Byen er hjemsted for nogle af Indiens mest spektakulære slotte og haver. Byen er også en del af Indiens berømte ”Gyldne Trekant”.
  – Hawa Mahal
  – Amer Fort
  – Jantar Mantar
  – City Palace
  jaipur
 21. Cusco, Peru – Ud over at være den vigtigste indgang til Andesbjergene og Machu Picchu, så er byen fyldt med historiske templer, klostre og smukke kolonier.
  – Moray
  – Sacred Vally
  – Saksaywarnan
  Cusco
 22. Mexico City, Mexico – Det er en dejlig by af kaos af seværdigheder, lyde og farver. Byen er hjem til over 20 millioner mennesker og byen byder på smuk arkitektur, nærliggende ruiner og noget virkelig godt mad.
  – Katedralen
  – Chapultepec
  – Zócalo
  Mexico city
 23. Las Vegas, USA. – Byen er en favorit blandt nationale og internationale besøgende. Byen er kendt for sine fine hoteller, berømte restauranter og selvfølgelig deres kasinoer.
  – Stratosphere Las Vegas
  – The Mirage
  – Fremont Street Experience
  Las vegas
 24. Sydney, Australien – Fra Operahuset til sine berømte strande, så ved Sydney hvordan man kombinerer det naturlige med det bymæssige.
  – Port Jackson
  – Operahuset
  – Bondi Beach
  – Harbour Brudge
  Sydney
 25. Bangkok, Thailand – Fra fredelige templer til eksotiske markeder og larmende natklubber, så har Bangkok slet sikkert noget for alle. Byen er blevet så populær, at den slog London med flest besøgende i 2013. En rejse til Bangkok vil altid være en pragtfuld oplevelse.
  – Grand Palace
  – Wat Phra
  – Wat Pho
  – Golden Buddha
  Bangkok
Læs også:  Fly, tog, bus eller biludlejning? Guide til transportformer under ferien
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Mikkel Lassen

Mikkel Lassen

Jeg hedder Mikkel Lassen. Jeg er en meget berejst mand taget min 21 årige alder i betragtning, jeg har nemlig været i lidt over 20 lande og jeg rejser stadig aktivt. Til daglig driver jeg Rejsegear.dk, sammen med min gode partner og ven Marcus Forsberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *