3 fantastiske destinationer til din bryllupsrejse

Går du i spændende bryllupsforberedelser ved du, at der er mange ting, der skal være styr på. Der skal selvfølgelig først og fremmest være styr på selve festen og alt hvad det indebærer. Her søger mange bryllup inspiration og bryllups idéer på nettet. Der er dog også en anden vigtig ting, der skal styr på i forberedelsen – bryllupsrejsen. Hvis du endnu ikke har styr på denne, får du her inspiration til 3 spændende destinationer. Find mere inspiration til resten af dit bryllup på bryllupsuniverset.

Bryllupsrejsen skal være en fejring af ægteskabet. Der skal være tid til at man kan fordybe sig i hinanden og måske holde en velfortjent pause. Det er vidt forskelligt, hvad man vil have ud af en bryllupsrejse. Du får derfor tre forskellige bud på hvor rejsen kan gå hen.

Luksus og romantik på Maldiverne

Mange ægtepar ønsker at bryllupsrejsen skal emme af romantik og luksus. Det er en helt speciel rejse for mange og derfor må det også gerne være noget lidt ud over det sædvanlige. Hvis du har det sådan, kan du overveje at tage til Maldiverne med din nye ægtefælde.

I det indiske ocean finder man en lille øgruppe kaldet Maldiverne. Her finder du det smukkeste blå vand, hvide sandstrande med det blødeste sand og resorts der vil tage imod jer og behandle jer som kongelige. For mange er Maldiverne et af de mest romantiske steder på jorden. Maldiverne emmer af luksus og er da heller ikke en billig destination. Hvis budgettet er til det, er det den perfekte destination, hvis man ønsker overdådig luksus og intim romantik.

Læs også:  Julemarkeder i Europa

Spændende og aktive oplevelser i Australien

Er du mere til en aktiv rejse, hvor der gerne må ske andet end at man blot ligger ved vandet, kan du med fordel overveje at tage til Australien. Landet byder på bunkevis af spændende og aktive oplevelser for parret, der gerne vil opleve en masse ting sammen.

Hvis du overvejer at bryllupsrejsen skal gå til Australien, kan du med fordel gøre rejsen lidt længere end de typiske 1-2 uger. Når I endelig er taget om på den anden side af jorden, skal der helst også være tid til at opleve så mange af de spændende oplevelser, som landet byder på.

I Australien kan I opleve den helt specielle kultur, den fantastiske natur, det rige dyreliv, moderne storbyer og ikke mindst et hav af aktive oplevelser såsom bungee jump, dykning og paragliding. Den østlige side af landet byder på solbeskinnede kyster, der indbyder til solbadning og afslapning.

Den klassiske bryllupsrejse til Paris

Er du mere til den klassiske bryllupsrejse, må man selvfølgelig ikke glemme at nævne Paris. Den mest romantiske storby i verden. Hvis budgettet ikke er så stort, er Paris den oplagte destination. Hvis man rejser uden for sæsonen er der mulighed for at finde billige flybilletter og hoteller. Hvis man gerne vil have romantik til billige penge, er Paris altså den helt rigtige destination.

Det er med god grund, at Paris bliver kaldt for kærlighedens by. Oplev den romantiske stemning i Paris’ gader. Brug tid med hinanden på en af de mange fortovscaféer og kig hinanden dybt i øjnene. Paris er det perfekte sted til at nyde hinanden fuldt ud, mærke hinanden og mærke romantikken. Der er desuden masser af spændende seværdigheder og restauranter.

Læs også:  3 oplevelser i Bangkok du ikke må gå glip af
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *