3 gode råd til din skiferie

3-gode-raad

1.Vælg en snesikker skidestinationer

Når du skal på skiferie er det vigtigste, at der er sne på pisterne, og det er desværre ikke altid tilfælde. Men der er en række gode råd til at minimere risikoen for, at der ikke er sne på pisterne på din skidestination. Et af de bedste råd er at vælge en skidestination der er højtbeliggende, da det giver bedre forhold for sne på pisterne.

Vi vil komme med tre gode forslag til skidestinationer i henholdsvis Frankrig, Italien og Østrig. En højtbeliggende skidestination i Frankrig kunne være Val Thorens, hvor det højest punkt er 3.230 m.o.h. Hvis i ønsker en skiferie til Italien er Canazei en af de højeste beliggende skidestination med 3.300 m.o.h. Og hvis du ikke ønsker at rejse til en af de to forrige forslag, så kunne Sölden i Østrig være et godt forslag, Sölden højeste punkt er 3.340 m.o.h.

Hvis du vælger en af disse tre skidestinationer, har du de bedste forhold for gode pister og sne!

2.Brug et action kamera til dine film og billeder

Hvis du ikke allerede har et action kamera, bør du anskaffe dig et inden turen på ski. Et action kamera er som skabt til skiferie, og du får nogle kanon fede film med et action kamera.

Der findes et hav af forskellige action kamera i forskellige kvalitet og prisklasser, men de mest populære er uden tvivl action kamera fra GoPro. GoPro har lanceret deres nyeste modeller GoPro Hero 5 som findes i udgaverne GoPro Hero 5 Black og GoPro Hero 5 Session.

De nye udgaver fra GoPro er blevet udstyret med række nye smarte funktioner så som billedstabilitet, touch display, stemmekontrol og mange andre fede features. Med et GoPro Hero 5 kamera kan du skyde film i super skarp 4K opløsning, så du får de fedeste film på ski eller snowboard.

Læs også:  Gode råd til at rejse med din baby

3.Benyt SnowGO til at finde din næste skiferie

SnowGO er en ny tjeneste der danskere kan benytte til, at finde den bedste skiferie der passer netop til ens behov og ønsker, denne tjeneste er gratis og uforpligtende.

For at benytte tjeneste skal du blot udfylde en formular, hvor du beskriver din ønskede skiferie, og derefter sender du forespørgslen ind til SnowGO.

Når din forespørgsel er godkendt af en service medarbejder hos SnowGO, vil den blive sendt ud til deres partner, hvor du derefter vil modtage op til 3 tilbud på din ønskede skiferie.

Til sidst er der blot tilbage, at vælge det bedste tilbud og så bliver du kontaktet af en rejsekonsulent fra det rejseselskab der har givet dig det tilbud du har valgt.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *