4 grunde til at besøge Tenerife

Tenerife er en af danskernes foretrukne rejsedestinationer. Denne ø er en del af De Kanariske Øer, som ligger ud for Afrikas kyst. Det er en ø, der tiltrækker turister hele året rundt. Der er rigtig mange gode grunde til, at denne ø tiltrækker så mange turister, men for at gøre det mere overskueligt for dig, har jeg valgt at fortælle dig om 4 af de grunde.

Naturen

Tenerife er en utroligt stor vulkanø, hvilket er en grund i sig selv til at besøge Tenerife. Netop på grund af den vulkanske afstamning, er der en utroligt frodig natur på øen. På selve toppen af øen finder du endda en meget stor nationalpark med en masse vandreruter. Hvis du følger disse stier, vil du kunne opleve en helt fantastisk diversitet af både planteliv og dyreliv.

Hvis du ikke er så meget for vandreture og planter, kan du i stedet vælge at sejle en tur rundt om øen. Her vil du i stedet kunne opleve både hvaler og delfiner, mens du nyder den flotte udsigt over Tenerifes bjerge og strande. Det er både en fantastisk oplevelse og dejligt afslappende på samme tid.

Vejret

Vejret på Tenerife er grunden til, at de fleste turister besøger øen. Da øen er placeret så langt mod syd, vil temperaturen naturligvis også være en del varmere, end vi sædvanligvis er vant til i Danmark.

De fleste danskere vælger at besøge Tenerife i vinterperioden, da det er det tidspunkt på året, hvor det både er koldt og vådt i Danmark, mens der stadig er varme og sol på Tenerife. Stort set uanset hvornår du tager en tur til Tenerife, vil der være minimum 20 grader i gennemsnit. Det vil give dig mulighed for en masse solbadning og afslapning på stranden eller ved poolen hele dagen.

Læs også:  Er du på udkig efter en billig ferie? Så overvej en af disse 5 destinationer!

Seværdigheder

Tenerife er både en afslapnings-ø og en oplevelses-ø. På øen vil du næsten have svært ved at vælge, hvilke oplevelser du skal nå, inden turen går tilbage til Danmark igen.

Du kan opleve en fantastisk natur ved at vandre gennem Teide Nationalpark, hvor du også vil kunne se den store vulkan. Du kan opleve en masse fantastiske og smukt udsmykkede kirker og klostre. Du kan opleve pyramiderne ved Güímar, museer, parker og meget andet. På Tenerife er der simpelthen noget for enhver smag.

Afslapning

Afslapning er noget, som vi alle har brug for ind i mellem. Selvom det er noget, som mange mennesker tager for givet, kan det hjælpe dig resten af året, hvis du giver dig selv lov til at slappe af i en uge eller to. Det er noget af det, som Tenerife kan hjælpe dig med.

På Tenerife er der rig mulighed for at slappe af. Du kan tage tur i poolen eller på stranden, hvis du nyder at bade. Du kan også nøjes med at solbade, hvis du foretrækker det. Du kan endda også vælge nogle afslappende ture ud på havet, hvor du både kan opleve en masse og slappe af på samme tid.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *