4 ting du bør huske på ungrejse

Skal du syd på og feste i f.eks. Loret de Mar eller Magaluf, så er der i hver fald 4 ting, som du bare ikke må glemme at pakke – eller faktisk fem, hvis vi tæller pas med, men det ved du vist allerede godt! I denne artikel huske vi dig på de resterende fire ting, så du ikke skal bekymre dig om det, når du endelig er på destinationen. Husker du disse fire ting, vil du med sikkerhed få den festferie, som du har gået og ventet på hele vinteren!

Solcreme og gode solbriller

Det lyder rigtig moragtigt, men det er utrolig vigtigt, at du husker solcreme og ikke mindst husker at tage den på. Udover at beskytte dog mod skadelige UV-stråler, så sikrer solcreme også at du ikke bliver forbrændt.

For de fleste er der ikke noget værre end at være helt rød i hoved af solen, eller så ondt på ryggen, at man ikke kan give den gas til festen om aftenen. Det scorer man ikke meget ved, så derfor – husk solcremen, så er det ikke dig der må blive hjemme om aftenen, når de andre tager i byen!

Husk også nogle gode solbriller. Er du ude hele dagen i solen og er dine solbriller ikke gode nok, så risikerer du ar dine øjne løber i vand og er irriterede om aftenen, fordi solens stråler er nået igennem til dem. Derfor er det en god idé at tage nogle gode solbriller med, selvom der kan være risiko for at de går i stykker.

Kondomer og Panodil

Husk kondomerne – skulle du være så heldig at møde en sød pige eller fyr i byen, så er det bare super ærgerligt, hvis du ikke har gjort dit forarbejde og købt kondomer. Selvom du er pige bør du også købe nogle, så der er backup, hvis fyren ikke har styr på det! Skal det være rigtig let, så kan du købe kondomer online inden du tager afsted og få dem leveret direkte hjem til din adresse. På nettet finder du mange typer kondomer både billig kondomer og de lidt anderledes med riller og kobber. Det er ligegyldigt hvad du vælger, bare du husker dem!

Læs også:  Rejser og oplevelser kan gøre os lykkeligere

Du kan sikkert også købe kondomer på stedet, men alt efter hvor i verden du befinder dig kan der godt være forskellige krav til prævention. Gør dig selv den tjeneste at købe dem hjemmefra, så du er sikker på at sikkerheden er i top!

Panodil bør du også huske. Selvom man er nede i varmen og tømmermændene virker mindre, så er det altid godt med en pille der kan tage toppen af hovedpinen – hovedpinen må du tage når du kommer hjem!

Gode klipklappere

I kommer med sikkerhed til at gå rigtig langt – fra værtshuse til værtshus. Hvis du ikke har fodtøjet i orden bliver det en hård tur for dine føder. Sørg derfor for at få et par gode klipklappere der er gået til med hjemmefra, så undgår du at skulle gå og klage over dine føder efter et par dage.

Dit gode humør

Har det været nogle dårlige dagen inden du tog afsted – måske er eksaminerne ikke gået som de skulle? Så glemt det når du tager afsted. Der er ikke noget værre end at tage på ferie og tænke på det der er der hjemme. Du er ude for at more dig, så glem problemerne og lad dem blive der hjemme.
Når du tænker tilbage, vil du ærgrer dig, hvis du holdte dig tilbage eller surmulede på ferie, så kom afsted og lev livet i nuet. Problemerne bliver ikke større af at du glemmer dem i en uges tid!

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *