5 gadgets til bilferien

En bilferie kan være både en god oplevelse, og en rigtig dårlig tur. Uanset om det er Danmark man tøffer rundt i, eller om det er dybt ned i Europa, så er der nogen ting som helt sikkert kan gøre turen langt mere behagelig. For alle andre end chaufføren.

Underholdning til børnene

Hvis der er noget som kan dræbe rejseglæden, så er det børn på bagsædet (eller voksne med virkelig barnelig sjæle) der skriger hele vejen fra A til B. Det er der heldigvis råd for. De smarte dvd afspillere til nakkestøtten plejer at kunne give ro i, om ikke andet, den tid en film kører. Men hvad nu hvis børnene er forskellige aldre og eventuelt dreng og pige? Så vil de sjældent se det samme.

I sådan et tilfælde er NextBase 9″ hvad du skal have fat i.

nextbase 9 tommer skærme

De to skærme har hver sin dvd afspiller, så børnene kan se præcis hvad de vil – så længe I har det på dvd eller usb. For udover blot at afspille fra en cd, så kan den afspille fra usb pinde (op til 16 GB), sd-kort og den har AV indgang.

Derudover er der indbygget IR-sender, så man kan bruge trådløse headset til dem også.

Den er lynhurtig at installere, og hvis man ikke har noget imod ledninger, så er der også jack-sticks til headsets med ledning.

Der medfølger også 2 styks fjernbetjening, så børnene nemt kan styre filmen.

Fås til 2.199 hos FDM.

Afslapning på turen

Når man skal sidde i en bil i mange timer, eller man kører sent om aftenen, kan det være noget så dejligt at tage sig en lur. Desværre er det sjældent muligt at slappe ordentlig af i nakken, så man vågner op med en yderst ubelejlig smerte i nakken. Det behøver heldigvis ikke at fortsætte.

Læs også:  4 praktiske typer rejseudstyr til hjemmeferien

Cabeau Evolution Pillow

Cabeau Evolution Pillow Denne nakkepude består af memory foam, så den tilpasser sig din nakke for optimal komfort. Når den ikke er i brug, kan den komme ned i en medfølgende pose, så den ikke fylder alt for meget. I nakkestøtten er en holder til en telefon, så man kan høre musik imens man slapper af – hvis man er til den slags. Derudover er der en spænde i, så den kan tilpasses komfortabelt rundt om halsen, og holde formen. Fås bl.a hos CoolStuff.

Middel mod køresyge

Den gamle måde at komme køresyge til livs på, er køresygepiller. De har bare desværre en række bivirkninger som kan gøre en køretur rigtig træls. Selv bliver jeg meget træt, og yderst irriteret når jeg tager dem.

Travel-Log-transportsygearmbånd

Travel-Log-transportsygearmbånd
Disse smarte armbånd fungerer som naturlig lindring. Ved at presse på et bestemt punkt på ens håndled, afhjælper den totalt køresygen. Det tager ca 5-15 minutter for effekten at virke, men så holder den så længe man har dem på, og en time efter man har taget dem af.

Effekten er ikke til at tage fejl af. Selv er jeg gået fra at blive dårlig efter 20 minutter i en bil, til at kunne læse avis på telefonen, Facebook og andet jeg nu har lyst til. Apoteket har nogen til omkring 130 kroner. Hos RejseGear finder du et par til 99.

Rejse læselampe

Nogen kan sagtens formå at læse en bog imens de kører bil. Desværre er det ikke altid helt optimalt at have lys tændt i loftet hvis man kører om aftenen.

Læs også:  TSA Lås - Hvad er en TSA lås og hvordan anvendes den?

rejse læselampeDerfor er en lille læselampe et godt redskab. Man kan læse helt uden at forstyrre chaufføren. Denne fine lille lampe står til kun 49 kroner hos Rejsegear.dk, og der medfølger batterier.

 

 

Jumpstart til bilen

Intet kan ødelægge en køretur som et fladt batteri.

Black & Decker Jumpstarter 500

 

black og decker jumpstarter 500
Denne jumpstarter er lidt mere end bare bilverdens svar på en hjertestarter. Udover at give bilens batteri et opfriskende stød, kan den også pumpe bilens dæk op med dens indbyggede kompresser, lade den bærbare op med et 230 volt stik, eller bruge den som en lommelygte.

Dette multi-værktøj kan klare flere ting. Den er lidt ligesom en schweizerkniv. Bare til bilen.

Så skulle uheldet være ude, er der håb med Black & Decker i bilen.

Står til 2.199 kroner hos FDM. 1.400 hvis du er medlem hos dem.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud

Jonas

Hej! Jeg hedder Jonas og driver til dagligt to sider. KanLeveUden.dk og Grejboxen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *