5 tips til at pakke din kuffert

5 tips til at pakke din kuffert

Du er ved at være klar til at lyne din kuffert, men du mangler lige de sidste par bukser, t-shirts og en enkelt hættetrøje. De bliver fisket frem fra skabet, og når du endelig er klar til at lukke kufferten og smide den ned i bilen, kan du pludselig ikke lukke din kuffert. Ikke engang når du sidder ovenpå den og forsøger at klemme tøjet sammen.

Her i artiklen giver vi dig 5 gode råd til at pakke din kuffert på den mest effektive måde.

Ikke bare er det møghamrende irriterende, at du ikke kan få det tøj, du vil, klemt ned i kufferten – men det er også træls, når du på et tidspunkt skal åbne kufferten igen. Så ligger dit tøj bare og roder rundt nede i kufferten i et ynkeligt forsøg på organisering.

Herunder får du vores anbefalinger på ting, du kan gøre, når du skal pakke din kuffert. Efter du har læst disse felter, skulle du meget gerne være ekspert indenfor pakning af kuffert.

1. Vælg det rigtige tøj til turen

Først og fremmest skal du naturligvis have valgt det rigtige tøj at tage med på ferien. Pakker du flyverdragt til en charterrejse, gør du dig selv en kæmpe bjørnetjeneste. Det gør du sandsynligvis ikke, men du forstår pointen. Derfor; vælg det rigtige at tage med på turen, for så står du slet ikke med problemet, at kufferten ikke kan lukkes i første omgang.

2. Pak dit tøj i sæt

Pakker du dit tøj i sæt, ender du med en meget mere effektiv pakning af din kuffert. Dette gør, at du ikke kommer til at pakke dit tøj som f.eks. 3 t-shirts, 2 trøjer, 3 par jeans, 5 underbukser, 5 par sokker og andet diverse. Ved at pakke som sæt, kan du på forhånd vælge, hvilket tøj, du vil gå i, hvilke dage på turen. På denne måde er du også mest tilbøjelig til at vælge tøj, som matcher godt med hinanden.

Læs også:  Temarejser: Få en perfekt afrundet ferie

3. Vælg mellem at rulle tøj sammen eller lægge i lag

Dette afhænger af, hvor meget tøj, du tager med på ferien. Hvis du f.eks. tager 4 trøjer med, kan det være en fordel, at du ruller dem sammen til en cylinderform og lægger dem ved siden af hinanden i kufferten. Har du derimod f.eks. 5-6 trøjer, kan det være en fordel, at du lægger dem i et tæt lag ovenpå hinanden. Alt dette afhænger selvfølgelig af, hvilken slags kuffert, du vælger at tage med på turen.

Vi anbefaler typisk, at du lægger det nederste lag som ruller, og skaber et “gulv” i kufferten på den måde. Derefter kan du lægge i lag ovenpå for at pakke på den mest effektive måde.

4. Udnyt dine muligheder

I de fleste tilfælde, skal du ikke kun have ét sæt fodtøj med på turen. Du kan udnytte dette ved at smide dine småting og sokker ind i sko, som du medbringer i din bagage. Dette sparer plads i kufferten, men sørger også for, at dine sko ikke bliver klemt sammen og får en irriterende form, når du åbner op for bagagen igen.

5. Brug t-shirts som opdeler

Har du en masse t-shirts med, kan du – i stedet for at lægge dem i sit eget lag – bruge dem som skillevægge i din bagage. Hvis du f.eks. opdeler din bagage i kategorier – f.eks. trøjer for sig selv, bukser for sig selv osv. I det tilfælde, kan du bruge dem som opdeler mellem dine “kategorier” og udnytte pladsen mest effektivt.

Held og lykke med at pakke din kuffert! 🙂

Læs også:  3 fantastiske destinationer til din bryllupsrejse

 

 

 

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *