De 10 mest usædvanlige strande i verden

Én ting er at slappe af på stranden, men en anden ting er at gøre det til at seværdig at slappe af der. Vi vil hjælpe dig med at finde de 10 mest usædvanlige strande i verden og de vil helt sikkert ikke skuffe dig.

 1. Glass Beach, Hawii. Den første strand vi skal have fat i er virkelig usædvanlig. Stranden med glas i stedet for sand. Millioner af glaspartikler fra havet har simpelthen hobet sig op i vandkanten gennem mange år.
  glass beach
 2. Chandipur Beach, Indien. Hvis man ser denne strand, kommer man virkelig til at sætte spørgsmålstegn ved naturen. Når der bliver lavvande 2 gange om dagen, trækker vandet sig hele 5 km tilbage og kan man virkelig udforske havbunden til fods.
  chadipur beach
 3. Hyams Beach, Australien. Sandet på denne strand er blevet kåret til at have det hvideste sand i verden. Men hvor hvidt kan det blive? Det siges, at det er så hvidt at solen laver genskær i sandet.
  Docastaway
 4. Pig Beach, Bahamas. Big Major Cay, hvor stranden ligger bor der 20 grise. Ingen ved hvor de rigtig kommer fra, men de benytter sig altså af det dejlig varme vand og en frisk svømmetur. De vækker en del nysgerrighed blandt turister, da man jo ikke ved hvor de kommer fra.
  pig beach
 5. Hidden Beach, Mexico. Endnu et mysterium. Denne strand er skjult i almindelig hovedhøjde, men ser man den lidt oppefra, ser man noget meget usædvanlig,
  Nogle mener stranden er kommet fra en bombning i 1900’eren af mexikanerne selv. Mens andre mener det er en gammel vulkan. Bedøm selv!
  hidden beach
 6. Black Sand Beach, Hawii. Navnet siger næsten det hele. En strand af kun sort sand. Så er du træt af almindelige strande med hvid sand, så er dette helt klart noget for dig. Dog skal man huske fodtøj, da sandet er varmet godt op af solen.
  black sand
 7. Maho Beach, Sint Maarten. Denne strand er måske ikke den mest stille strand og man kan nok ikke holde til at ligge der en hel dag. Man kan næsten hoppe op og røre et fly, da lufthavnen ikke ligger mere end et stenkast derfra.
  moho beach
 8. Pink Sand Beach, Bahamas. Navnet siger det hele igen. Pink sand er ikke noget man ser hver dag. Eroderende partikler fra koraler giver sandet et pink skær, så det ligner der har været en god hajjagt i nærheden.
  pink sand
 9. Hot Water Beach, New Zealand. Er du til virkelig varm vand, så er det her du skal hen.
  Vandet bliver helt op til 64 grader, da der ligger to vulkanske varmekilder under stranden. Mange turister bygger deres egen ”Spa-Pool”.
  hot water
 10. Green Sand Beach, Hawaii. Igen er vi ved en af de farvede strande. Nu er vi havnet på den grønne strand. Denne grønne farve kommer fra Olivin, som er et mineral der menes at være det vigtigste bestanddel i jordens øverste kappe. Der findes 4 “grønne strande”.
  green sand
Læs også:  Få mange tusinde kroner i erstatning ved flyforsinkelse
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Mikkel Lassen

Mikkel Lassen

Jeg hedder Mikkel Lassen. Jeg er en meget berejst mand taget min 21 årige alder i betragtning, jeg har nemlig været i lidt over 20 lande og jeg rejser stadig aktivt. Til daglig driver jeg Rejsegear.dk, sammen med min gode partner og ven Marcus Forsberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *