De bedste destinationer for singlerejsende

At rejse er for alle. Det er udforskning af nye områder, minder, kulturer og oplevelser. Mange foretrækker at rejse med en partner, ven eller indgå i en gruppe af mennesker – mens andre har så stor en trang til at rejse, at det overgår behovet for at være sammen med andre fra start.

Ved at tage på ferie for singler har du også mulighed for at strikke dit helt eget eventyr sammen. Du kan gøre lige som det passer dig og samtidig følge dit helt eget rejseprogram.

Der er mange forskellige steder rundt omkring, som er værd at tage til. Selvom vi hjertens gerne vil nævne alle, har vi valgt et udpluk af forskellige lande, som har hver sin unikke kultur, natur og seværdigheder at byde på.

Køl ned og find dig selv på Bali

Bali er det oplagte sted for rejsende. Her er fokus først og fremmest på at finde sig selv. En pilgrimsrejse, om man vil. På Bali finder du et sandt paradis i form af natur, tropiske regnskove, fantastiske strande, hyggelige byer og et dyreliv, som du ikke har oplevet det før.

Samtidig er der rig mulighed for at udforske nattelivet, afstresse med spafaciliteter og generelt komme ned i gear.

Kapselhotel, fantastisk mad og en markant anderledes kultur

Det er nemlig Tokyo, vi taler om. Tag på en smuttur til Japan og oplev overnatning på kapselhoteller, gastronomiske oplevelser og karaokebar, hvor folk ved, hvordan man fester.

Japan er en anderledes og eksotisk oplevelse for alle og enhver. Er du til gamle templer er du in for a treat. Hvis du rejser til Tokyo i skiftet mellem marts og april, kan du opleve Sakura (kirsebærblomstringen), som er en kæmpe folkefest i Japan. Og her skal du naturligvis slå en tur forbi Unero-parken, hvor du kan opleve en sand visuel oplevelse i form af de tusinde lyserøde blomstrende kirsebærtræer. 

Læs også:  Gadgets til poolen eller stranden

En smuttur til Cuba

Vores tredje forslag er Havana på Cuba. Her får du mulighed for at opleve den caribiske charme og en markant anderledes kultur. Omkring Den Mexicanske Golf kan du få rigtig lang tid til at gå. 

Det bedste ved Cuba er den – til tider – absurde gæstfrihed. Der er en voldsom respekt for rejsende – og især alenerejsende. 

På Cuba har du rig mulighed for at gå fra den ene yderlighed til den anden. Du kan opleve kridhvide strande, hvor det maritime liv kan opleves. Tag på en dykkertur eller evt. brug tiden på at tage et dykkercertifikat. På den anden side kan du opleve fantastiske pastelfarvede bygninger og den smukkeste arkitektur. Og du skal naturligvis en tur omkring Hemingways hus. 

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *