De bedste rejse apps til iPhone

Vi er efterhånden blevet afhængige af apps på vores iPhones, og der er efterhånden også ved at være rigtig mange apps, som nærmest kan kaldes uundværlige for vores rejser. Her i artiklen vil vi gennemgå nogle af de mest populære rejseapps til iPhones, som du kan have brug for på din tur. 

Hvad enten du skal til et land i Europa eller en tur oversea til USA, er der helt sikkert et kæmpe udvalg af apps til rejsen, som du kan benytte dig af. Specielt hvis du skal til USA, eftersom – you know – alt bare er større i USA.

1. Uber

Uber er taxi-app’en, der har taget hele verden med storm. Den blev for nylig introduceret i Danmark, som skabte oprør i taxabranchen, men efterfølgende blevet taget til sig (Dog ikke af taxachauffører naturligvis). Med app’en kan du finde en uber-vogn i nærheden af dig og blive samlet op indenfor få minutter. Det eneste du skal gøre er at hente app’en, slå GPS til og vælge, hvor du gerne vil samles op.

Udvalget af byer, hvor Uber kan anvendes, er rigtig stort. Det kan anvendes i både Århus og København her i Danmark – så kan du jo kun tænke dig til, hvor det ellers kan bruges i verdenen.

>> Du kan hente UBER her <<

2. OpenTable

OpenTable kan du anvende til at finde restauranter i hele verden. Lige pt. kan du finde og reservere bord til over 32.000 forskellige restauranter verden over. App’en er en gave til dig, hvis du typisk står på rejsedestinationen og ikke rigtig ved, hvor du gerne vil spise henne af om aftenen. Du bruger app’en ved at vælge, hvilken slags restaurant i området, du gerne vil spise på, og hvor mange I bliver.

Læs også:  Guide til golfrejse i Thailand

>> Du kan hente OpenTable her <<

3. TripAdvisor

TripAdvisor er kongen over rejseapps. Med app’en kan du stort set alt, som du har brug for på rejsen. Alt det nødvendige i hvert fald. Du kan finde de billigste flybilletter, bedste hoteller, restauranter, seværdigheder og anmeldelser fra andre rejsende.

Med app’en kan du:

  • Finde de billigste flybilletter
  • Finde de bedste hoteller og restauranter
  • Finde nærliggende seværdigheder
  • Læse anmeldelser fra andre rejsende
  • Få svar på dine spørgsmål om destinationen
  • Downloade kort til nærliggende steder
  • Få forslag til ting, du kan lave på turen

>> Du kan hente TripAdvisor her <<

4. Trivago

Med Trivago app’en kan du finde alt indenfor udvalg af hoteller på destinationen. Den er ikke så nødvendig PÅ selve rejsen, men det er en lifesaver inden rejsen, hvis du mangler inspiration til, hvor du kan slå dig ned. Den er meget simpel at anvende. Du taster bare ind, hvor du skal være henne af, så sørger app’en for at gå gennem processen for dig trin-for-trin. Det er simpelt og smertefrit, som overhovedet muligt.

>> Du kan hente Trivago her <<

5. Tryg

Med rejseapp’en fra Tryg, får du en app, som kan klare alle de små detaljer, som ikke er booking af flybilletter og hotel osv. Med app’en får du al den nødvendige viden lige fra ting som, hvad du skal gøre, hvis du kommer til skade til, hvad du skal gøre, hvis du bliver spist af en haj (Ikke helt – men tæt på)

Du får hurtig og let vejledning indenfor emner som mistet bagage, sygdom, biluheld, tyveri og til mere alvorlige ting som, hvis du skal have fat i ambassaden.

Læs også:  Traditionelle rejser hitter stadig

>> Du kan hente Tryg rejseapp her <<

6. Rejseparlør

Hvis du er hyppigt rejsende i lande, hvor du ikke kommer særlig langt med engelsk, er denne app en mega lifesaver. Hvis du kommer til at stå i en situation, hvor du bliver nødt til at kommunikere på det lokale sprog, hjælper denne app dig med de mest populære udtryk, så du i hvert fald er rigtig godt dækket ind.

Rejseparlør indeholder 22 sprog, som gør, at du nogenlunde kan kommunikere i ca. 215 lande. App’en er inddelt i kategorier, så du hurtigt kan finde frem til det, du har behov for at sige.

>> Du kan hente Rejseparlør her <<

7. Google Maps

Med Google Maps er du godt dækket ind i forhold til den lokale geografi. Du kan lynhurtigt (såfremt du har bare en smule internet) finde et kort over det lokale område frem. Derudover kan du også bruge app’en til at finde spændende seværdigheder i nærheden af dig.

>> Du kan hente Google Maps her <<

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *