Derfor skal du besøge Sydafrika

 

I stedet for at sige give dig en masse grunde til, hvorfor du skal besøge Sydafrika, vil vi vende spørgsmålet om og sige: hvorfor skulle du ikke besøge Sydafrika? Landet har jo alt, hvad du kunne drømme om på en ferie væk fra den danske kolde og mørke vinter. Der er smuk natur, mulighed for at komme på safari og flere spændende byer, hvor du kan opleve et pulserende liv og spændende kulturelle oplevelser.

Vi har i samarbejde med rejsebureauet Yaneeda fundet frem til nogle af de bedste steder. Du kan nemlig finde flere billige og gode rejser til Sydafrika fra Yaneeda.

Det er altid en god ide at bruge nogle dage på at tage på safari, når du er i Sydafrika. Det er en enestående oplevelse at opleve de store dyr på helt tæt hold. Sydafrika har det hele, når det kommer til safari. Der er både elefanter, løver, leoparder, giraffer, bøfler og mange andre dyr.

En af de mest kendte parker i landet er Nationalparken Kruger. Det er en stor park, hvor der er mulighed for at komme på safari flere gange i løbet af døgnet. Som regel kører man ud tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen, hvor dyrene er mest aktive. Nogle steder er der også mulighed for at komme på safari om natten og opleve de nataktive dyr.

Strudse, pingviner og drypsten

Når du rejser rundt i Sydafrika, er det også en god ide at gøre stop i den lille by Oudtshoorn. Her kan du nemlig finde mange forskellige seværdigheder. Byen er først og fremmest hjemsted for en række strudsefarme, og det er derfor en sjov og anderledes oplevelse. Derudover ligger de berømte Cango huler i nærheden af byen. Hulerne er drypstenshuler, hvor du kan se kæmpe formationer, der går fra gulv til luft. Det er derfor et meget imponerende syn.

Læs også:  Kør sikkert i bilen med dine børn

I Sydafrika er det også værd at besøge Cape Peninsula. Den kan nemt nå som en endagstur fra Cape Town. På Cape Peninsula kan du blandt andet være heldig at opleve pingviner. Det vil give en sjov og anderledes kontrast til nogle af de andre dyr, du har set på din rejse.

Hvis du er i tvivl om noget eller på anden måde har brug for gode råd i forbindelse med din rejse til Sydafrika, er du altid velkommen til at kontakte Yaneeda og trække på deres store erfaring i forhold til landet.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *