Disse sportsrejser kan du glæde dig til efter Coronakrisen

En sportsrejse, hvor man kommer ud og i virkeligheden oplever, hvad man typisk kun ser på tv, er for mange en stor drøm. Uanset sportsgren og yndlingshold, så er det at opleve sport live en fantastisk følelse, der utvivlsomt vil give en minder for livet. I 2020 har dette dog været svært. 

Corona-krisen har gjort at mange har måttet aflyse denne drøm, men i takt med at krisen kom-mer under kontrol, og lande åbner mere og mere op, kan det være tid til at drømme lidt i igen. Hvad der følger her, er en guide til forskellige sportsrejser du kan se frem til efter corona-krisen i 2020-2021.

Fodbold vender tilbage

En af de sportsgrene flest danskere drømmer om at komme ud at se er uden tvivl fodbold. Stort set alle europæiske ligaer har dog været sat på pause, og der går nok stadig noget tid før fodbold for alvor vender tilbage. Men der er dog lys for enden af tunnelen.

Selvom visse ligaer er blevet aflyst, herunder mest opsigtsvækkende den franske Ligue 1, så er de fleste store ligaer på vej tilbage ifølge LA Travel, der er begyndt at offentliggjort datoer på gen-start af de forskellige ligaer. Til at starte med bliver det uden tilskuere, men på sigt vil der også åbnes op for dette. Eventuelt med visse restriktioner i starten.

Tyske wunder-kids

Den første af de store ligaer til at åbne var den tyske Bundesliga. Dette har givet håb til fodbold-fans verden over, og niveauet er da som altid i top. Resten af sæsonen forventes at spilles uden tilskuere, men er vi heldige kommer de tilbage tidligt i den nye sæson.

Læs også:  Få den bedste skiferie med børn

En tysk fodboldrejse er altid en fornøjelse. Du får ægte tysk fodboldstemning med passionere-de fans og store tyske øl. Bundesligaen er desuden stedet hvor du kan spotte fremtidens stjer-ner, og særligt Dortmund er med supertalenter som Sancho og Haaland, et godt sted at opleve dem for de bliver megastjerner.

Ingen slår Premier League

Der er måske lidt uenighed om hvilken liga der er den største i verden, men skulle man undersø-ge det ville det nok være Premier League de fleste faldt på. Den gode nyhed er, at den engelske topliga har udmeldt at den begynder den 17. juni.

Til at starte med, vil det ligesom i Tyskland være uden tilskuere, men på sigt vil det blive muligt at få mulighed for at se Jürgen Klopps ekstremt stærke Liverpool-hold. Alternativt kan du tage den ultimative London-tur med to kampe på en weekend.

Historisk EM

EM i herrefodbold skulle selvfølgelig have været afviklet denne sommer, men vi må vente et år endnu, for at finde Europas bedste. Datoerne er fastlagt, 12/6-12/7 2021, men kampdatoer må vi vente på. Ingen tvivl er der dog om, at du vil få mulighed for at opleve et historisk EM, da det for første gang skal afholdes i flere lande – herunder Danmark.

Ultimative NFL-tur

Måske er du mere til den amerikanske udgave af fodbold. I så fald byder sæsonen 2020-21 også på en mulighed for at opleve den store amerikanske sportsrejse. I december kan du nemlig ople-ve to NFL-kampe i henholdsvis Los Angeles og Las Vegas. Den 10/12 tager LA Rams mod New England Patriots i LA, mens de nye Las Vegas Raiders den 13/12 tager imod Indianapolis Colts.

Læs også:  Kør sikkert i bilen med dine børn

Foruden to forrygende kampe, den ene potentielt med danske Hjalte Froholdt for Patriots, kommer du til at opleve to af USA’s mest ikoniske byer. Desuden undslipper du den danske vinterkulde i en uges tid, da der i Californien og Nevada er noget mildere i december. Skulle co-rona spille ind, har du selvfølgelig ret til pengene tilbage. Så du kan bare begynde at drømme om sportsrejser igen.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *