Find din Perfekte Inspirationsrejse

FIND DEN PERFEKTE

Går du med en drøm om, at tage en produktiv ferie? Er du i tvivl om, hvad du skal foretage dig? Så bør du overveje følgende rejser. Her kommer vi med inspiration at finde den perfekte inspirationsrejse for dig.

Malerejse

Hvis du elsker at være kreativ, så bør du overveje at tage på malerejse. Hvis du ikke føler, at du er en dygtig maler, men du godt kan lide det, så tag afsted alligevel. Der er ikke nogen krav til hvor god, du behøver at være. Du kan lære at male bedre, mens du er på rejse.

Nogle populære destinationer til malerejser er Sicilien, Ischia og Amalfikysten. Italien er et dejligt varmt land, som mange vælger at tage til. De toskanske landskaber er fuldstændig unikke, hvilket er en af grundene til, at så mange mennesker vælger at tage dertil for at male.

Se toskanske landskaber i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=wedMtD3vgmI

Italien er selvfølgelig ikke det eneste sted, du kan tage til, og hvis du gerne vil gøre det lidt billigere, så tag til Skagen, Bornholm eller Færøerne. Her er der også rig mulighed for at male smukke billeder. Desuden findes der masser af malerkurser i Danmark, så det er bare med at komme i gang!

Sportsrejse

Hvis du er den aktive type, så vil en sportsrejse være noget for dig. Der findes mange hoteller rundt omkring i verden, som udover et sted at sove, også har et bredt udvalg af sportslige aktiviteter, man kan lave. Sportshoteller kan tilbyde alt fra tennis og golf til fodbold og fitness. Typisk er der også mulighed for wellness på disse hoteller, så man kan blive afspændt efter at have fået godt med sved på panden.

Der findes sportshoteller i næsten alle lande, så det er bare om at vælge på hvilken måde, du kunne tænke dig at blive udfordret. Vælg din destination, og så bare afsted.

Fiskerejse

Denne inspirationsrejse er til dig, der ikke har noget mod at få lidt vind i håret. Hvis du allerede fisker i din fritid, er en fiskerejse en perfekt mulighed for at gøre din hobby til en rejse. Du kan både tage af sted alene, sammen med dine kammerater eller kombinere fiskeri med en familieferie. Der er masser af muligheder.

Selvom en fiskerejse ikke lyder særlig eksotisk, findes der faktisk fiskerejser til både Canada, Australien og Argentina.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *