Guide til golfrejse i Thailand

Golf er i særdeleshed en populær sport – og ikke uden grund.

Golfens historie strækker sig langt tilbage i tiden og er igennem tiderne blevet spillet af amatører så vel som professionelle golfspillere. Hvornår golfspillet kan dateres til hersker der stor uenighed om, men dog er det alment kendt, at golfsporten trådte sine barnesko på de skotske græsplæner.

I den skotske kultur udviklede den moderne golfsport sig til den sportsgren, som vi kender den som i dag, og det skulle ikke tage mere end nogle få årtier før golfsporten havde spredt sig til resten af den vestlige verden.

Det er dog ikke kun den vestlige verden, der nyder godt af golfsportens manerlige spil. Sporten har også bredt sig fra vest mod øst og helt til Thailand, der byder på et utal af golfrejser.

Golf i Thailand: Enhver golfspillers Eldorado!

For ca. 100 år siden kom så golfsportens sit lys i Thailand. Dengang var golfsporten forbeholdt adelige og andre medlemmer af samfundets elite, men i dag dyrkes af sporten af alle – højt som lavt placeret i samfundets hierarki. Golfens har sågar ekspanderet sig til at udgøre en større del af den thailandske økonomi, hvor golf i Thailand, rundt regnet, tilføjer 8 billioner Baht til lokaløkonomien.

Golfens popularitet i Thailand skyldes for det første, at de fleste baner hverken kræver klub- eller handikapkort. For det andet skyldes golfens voksende popularitet i Thailand et enormt udvalg af baner, der altid er vedligeholdt til punkt og prikke. På grund af det store udvalg af baner er der brede muligheder for at variere spillet – og sjældent møder man en overbefolket bane, fordi der netop af et utal af forskellige baner at vælge i mellem.

Læs også:  De bedste rejse apps til Android

Når græsplænerne er blevet trådt af, er der endnu et aspekt af den populære golfkultur i Thailand, der er værd at nævne: Nemlig de vedligeholde, luksuriøse klubhuse, der yder en formidabel service, når du trænger til et pause fra golfspillet. Det er dog ikke kun i klubbens faciliteter at der huses god service til dig, der spiller golf.

På banen er du garanteret en ubeskrivelig service fra caddien, der hjælper dig med at rengøre køllerne og bolden, rådgiver dig om distancer. De thailandske caddies sørger i den grad for at du oplever golf i Thailand fra sider, de færreste har turde drømme om.

Golfrejser på kryds og tværs af Thailand

Thailand er golfspillernes bedst besøgte land i Sydøstasien. Det er ikke kun tanken om at spille golf langt væk hjemmefra, der tænder vestens golfspillere. Det er i høj grad også den storslåede natur, som Thailand har at byde på, der tiltrækker golfspillere fra hele verdenen. Thailands golfrejser giver enhver golfer mulighed for at spille side om side med smukke blomster, palmer, kokosnødder og på høje bjerge. Går golfrejsen til Thailands smukke kyster garanteres en let, frisk havbrise over golfbanen. Er det golfbanerne ved de thailandske byer det, som lokker, garanteres en uforglemmelig oplevelse af Sydøstasiens kulturcentrum.

Da Thailand er et Asiens største lande, er der, selvsagt, også rige muligheder for brede kombinationer af golfrejser. Du behøver ikke nødvendigvis at foretrække byen frem for landet eller omvendt. Med Thailands billige priser og store gæstfrihed er du garanteret at få den bedste golfoplevelse for få penge.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *