Kjoler til sommerferien: Det skal du være på udkig efter

De fleste kender det at skulle pakke en kuffert til sommerferien, men enten får man pakket alt for meget tøj, eller det forkerte tøj. Der er ingen, der kan forudsige vejret på feriedestinationen, og derfor bliver man nødt til at pakke praktisk tøj, samtidig med at der skal være plads til fine og flotte sommerkjoler, badetøj og andre pakkenelliker. Hvordan får man plads til det hele og hvordan vælger man det rigtige tøj? Vi fortæller dig, hvad du skal være på udkig efter, når du vælger hvilket tøj, der skal have en plads i kufferten.

Med et par enkle tips og tricks, kan du nemt pakke den perfekte feriekuffert med de helt rette kjoler til feriens forskellige situationer, hvad end det er storbyferie eller strandferie – eller en kombination af begge dele.

Forskellige typer kjoler til forskellige aktiviteter

jolen er kvindens bedste ven, især på en ferie til sydens varme. Men der findes et væld af forskellige kjoler, og det kan være svært at vælge de helt rigtige. Med en variation af kjoler, er du godt dækket ind til feriens mange forskellige aktiviteter.

Strandkjolen

En god strandkjole er et absolut must på sommerferien. Efter en lang dag ved stranden og solens varme stråler, bliver man hurtigt træt, og det eneste man virkelig trænger til, er et koldt bad på hotellet. Derfor er det vigtigt med en strandkjole, der gerne må blive hurtigt slidt, specielt når solens stråler hurtigt kan blege kjolen. Vælg derfor ikke din dyre yndlingskjole som din strandkjole, men derimod en billigere en af slagsen, der godt må få en kort levetid. Desuden er det vigtigt at kjolen sidder løst på kroppen og er lavet i et let materiale – så tørrer den også hurtigere, når du har dit våde badetøj på inden under.

Læs også:  5 ting du kan underholde dig med på flyveturen

Den praktiske kjole

Som de fleste andre turister, kan man ikke undgå at besøge sin rejsedestinations attraktioner, og det kan hurtigt blive både varmt og hårdt, hvis temperaturen og luftfugtigheden er høj. Husk dog også, at du vil bevæge dig ud og ind af lokaler med og uden air condition, hvilket kan være rigtig farligt, hvis ikke man har den rigtige påklædning på. Det kan være en god idé med en mellemlang kjole med bare skuldre. På denne måde er det nemt for dig at tage en tynd trøje over skuldrende hvis temperaturen falder, men behageligt ude i solens stråler. Tænk praktisk, så du ikke ender med en snottet næse og ondt i halsen grundet air condition. Et tyndt halstørklæde kan desuden også være din bedste ven mod air condition.

Den fine kjole

Alt afhængig af din rejsedestination vil temperaturen højst sandsynligt falde en del i aften – og nattetimerne. Derfor kan du sagtens vælge en mere tætsiddende kjole i et tykkere materiale til om aftenen, når de lokale restauranter og barer skal besøges. Det er netop hér, at du kan hive yndlingskjolen frem fra skabet og tage den i brug. Du kan med fordel vælge en lang maxikjole, der dækker dine ben for et mere elegant udtryk, alt afhængig af, hvad du er i humør til. Husk dog også, at tænk praktisk når du skal ud og spise om aftenen, for her kan air condition igen være din værste fjende.

3 andre tips og tricks til ferien

Husk accessories! De kan virkelig pifte selv den mest almindelige strandkjole op, så du er klar til at gå på opdagelse i by – og nattelivet. Fede smykker, et hårbånd eller et bælte er uundværligt.

Læs også:  Derfor skal du tage på trekking i Sapa Vietnam

Pak en smule vaskemiddel i rejsestørrelse, så du har mulighed for at vaske dit tøj i hånden på din ferie. Det kan jo være du spilder mad på din yndlingskjole, eller at strandkjolen trænger til en smule sæbe efter flere dage med sand og saltvand.

Vælg tøj der ikke skal stryges. Der er intet mere irriterende, end at have pakket en kuffert, hvor alt skal stryges. Du kan endda komme ud for, at dit hotel ikke har hverken strygebræt eller strygejern.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *