Must Visit seværdigheder i Thailand

Thailand er et ekstrem populært rejsemål. Det er eksotisk og samtidig et forholdsvist billigt rejsemål. Derfor er det også et populært rejsemål for mange danskere hvert eneste år.

Leger du lidt med tanken om at rejse på ferie i Thailand, kan du med fordel læse videre og få et indblik i de forskellige seværdigheder. Der er noget for enhver smag!

Koh Phi Phi – Fantastiske strande og legesyge aber

Phi Phi øerne er én af de mest populære steder i Thailand for turister. Der er blåt vand, blødt sand, udsigt og natur, så selv de mest berejste kan vælte bagover.  

Det er bl.a. også her, at den famøse Monkey Beach ligger. Her kan du bruge lidt for lang tid på at lege med aberne, som holder til her.

Områderne heromkring er kendt for at være ekstrem hyggelige og smukke. Det er altså her, at du virkelig kan tage en smuk gåtur og nyde omgivelserne.

Der er forskellige attraktioner og aktiviteter, du kan foretage dig på Phi Phi øerne. Der er bl.a. rig mulighed for at dykke og tage med på udflugter. Den mest populære er en dagstur til Maya Bay som er kendt fra filmen The Beach med Leonardo DiCaprio. 

The Grand Palace

The Grand Palace er et must-visit, hvis du er i Thailand. Et arkitektonisk vidunder uden lige. Det er den absolut største turistattraktion i Bangkok og måske også i hele Thailand. Så vær opmærksom på, at der sandsynligvis vrimler med mennesker.

Der oser så meget kulturel liv ved blot udsigten af tempelkomplekset – men det skal naturligvis også opleves indefra. 

Læs også:  Guide til at rejse med hund

Tha Pae Walking Street

Du kan ikke besøge Thailand – eller Asien i det hele taget – uden at tage forbi markedspladserne. Hvis du befinder dig omkring Chaing Mai er det absolut besøget værd at smutte forbi Tha Pae Walking Street.

Her vil du komme til at opleve en masse kulturelt liv, lokalt kunst og håndværk i en stor blanding af forskellige boder. 

Haad Rin – Full Moon Party

Du har helt sikkert hørt om begrebet Full Moon Party. Det er nemlig her, at du på Haad Rin – en halvmåneformet strand på øen Ko Pha Ngan – kan opleve fluorescerende maling på kroppen, fantastisk humør, festglade folk og tømmermænd dagen efter.

Er du i det yngre segment er det et absolut must-visit. Der er rigtig mange turister, som kommer og deltager i fuldmånefesten. Begivenheden finder sted hver måned – så hold den åben som en mulighed!

Thailand er en kulturel bombe og bliver desværre ofte overset i mange tilfælde. Så om du skal til Thailand på en backpacker tur, finde en thai kæreste eller bare gerne vil opleve landets hemmeligheder, natur og seværdigheder, kan vi klart anbefale det. I allerhøjeste grad.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *