Sådan finder du den rigtige rejsehårtørrer

Dagpenge (1)


Bella Vista Sammenklappelig Rejsehårtørrer

Her er det Bella Vista, der har udviklet en fin rejsehårtørrer, der kan klappes sammen. Den fylder ikke særlig meget; 15 cm. lang, 10 cm. bred og har en dejlig lang ledning på halvanden meter. Det betyder naturligvis, at den er rigtig let at have med i tasken, uden den fylder for meget.

Hårtørreren har en varm luft med to indstillinger – medium styrke med 600 W og fuld blæs på med 1200 W. Hvis du går helt amok med den, og den er ved at overophede, vil den automatisk stoppe, så den kan samle kræfter i stedet for at gå i stykker 🙂

Den er desuden monteret med en krog, så du let kan hænge den op på hotelværelset/toilettet og have let adgang til den, uden den behøver at ligge og flyde.


ghd Rejsehårtørrer

Her får du en let og lækker føntørrer som er lige så kraftig som en professionel hårtørrer fra din lokale frisør. Det helt specielle ved denne rejsehårtørrer er, at den har indbygget funktion med justerbar strømspænding på 120-240V. På almindelig dansk betyder det, at du kan bruge den flere steder rundt omkring i verden, uden den går på kompromis med ydeevne.

Den har naturligvis flere forskellige indstillinger, så du kan have den perfekte styrke til dit hår. Derudover har den aftagelig mundstykke og greb, der kan klappes sammen, så den fylder mindre. 


 

ghd Travel Hairdryer

Endnu engang en rejseføntørrer med en lige så kraftig indstilling som din lokale frisørs hårtørrer. Ligesom tidligere har denne føntørrer også justerbar strømspænding, så du kan bruge den flere forskellige steder i verden. Trods den meget fornuftige pris, efterlever den ghd’s høje standard. Den er rigtig lækker og let at have med på rejsen, uden du behøver at tænke på, at den fylder i kufferten.

Den har bl.a.:

  • Foldbar greb
  • Aftagelig mundstykke
  • Flere forskellige indstillinger i forhold til styrke


 

Her får du en limited edition rejseføntørrer fra GHD. Så fint som det kan være, er den naturligvis blandt modellen, der kaldes for Jewels Collection. Føntørreren er super-kraftig og naturligvis med et lækkert design, som lever op til navnet – med juvel makeover og skinnende look i safir. Ren bling.

Denne rejsehårtørrer har en professionel motor, som giver dig en markant hurtigere tørring og giver et lækkert look med et mere skinnende resultat. Lækkert hår er alt trods alt.

Derudover har den:

  • Justerbar effekt og temperaturkontrol
  • 2 dyser der kan vælges mellem
  • Mulighed for at bruge kold luft, så du lettere kan sætte håret til perfection

Den er utrolig let at anvende og behagelig at holde ved. Derudover følger den med en 3 meter lang ledning, så du absolut ikke får problemer med at stikkontakten er for lang væk. Du får nok nærmere problemer med at vikle dig ind i ledningen 😉


Dette skal du kigge efter, når du skal finde den rigtige føntørrer til rejsen

Der er flere forskellige ting, du skal tage hensyn til, når du skal finde den perfekte rejseføntørrer. Herunder vil vi gennemgå nogle af de mest væsentlige ting, du skal kigge efter. Når du har styr på disse ting, er det egentlig bare op til dine personlige præferencer, hvorvidt du vælger den ene eller anden.

Med eller uden diffuser?

Én af tingene du skal kigge efter, er, hvorvidt føntørren har en diffuser. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis den ikke har. Vælger du en føntørrer med diffuser, har du naturligvis flere forskellige fordele. Dog kræver disse typisk en del vedligeholdelse og rengøring, som du også skal være opmærksom på. Vælger du dog en med, vil vi gøre opmærksom på, at det er en god idé at vælge en, hvor diffuseren kan tage af. På den måde sparer du dig selv for en del rengøring. Men det afhænger naturligvis af, hvor stort forbrug du har af føntørring.

Holdbarhed

Vi anbefaler altid, at du vælger en rejseføntørrer fra et af de større mærker, som f.eks. GHD eller Bella Vista. Det er naturligvis fordi, at de er så store brands, hvilket betyder, at de helt sikkert har styr på, hvad de laver. Det kræver en del strøm at holde en føntørrer kørende samt at ledninger og elektriske komponenter bliver ret varme. Derfor er det vigtigt, at du vælger en føntørrer fra et kendt brand, så du ikke pludselig står med en føntørrer, der springer i luften (overdrivelse fremmer forståelse – men det sker!)

Pris

Du skal naturligvis tænkte på prisen. Som alt andet, følger kvaliteten ofte sammen med prisen. Går du efter de billigste rejseføntørrer, kan du risikere, at den står af efter meget kort brug. Er produktet billigt, betyder det naturligvis også, at produktet har været billig at producere.

På den anden side, kan du typisk også have glæde af en lidt dyrere føntørrer i rigtig lang tid. Husk på, at du typisk kommer til at bruge en føntørrer hver dag. Så du kommer altså til at have den kørende i ret lange periode af gangen og ligger stort pres på den.

Vælg en kvalitetsføntørrer fra starten, og så bliver du gladest i det lange løb 🙂

 

 

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *