Tag på en idyllisk bondegårdsferie

Prøv en anderledes ferie – tag på bondegårdsferie i Vestjylland og lad dig og familien overvælde af landlig idyl og hygge. En bondegårdsferie er lig med langt væk fra støj og hverdag og ud til ro og charme i landlige omgivelser. Der er mulighed for at være i selskab med gårdens dyr og i det hele taget mærke livet på en bondegård. En anderledes ferie, der skaber skønne rammer for en herlig kombination af afslapning og aktiviteter for hele familien.

Man kan garanteret sagtens få tiden til at gå på en hel uges ferie på en bondegård. For der er masser af aktiviteter at tage sig til – for både store og små. Udover at klappe gårdens dyr, ride på hest og køre en tur i traktor, er der andre sjove ting at lave. Man kan for eksempel spille golf og pool, fiske, køre gokart og meget andet. Hvis man vælger en bondegårdsferie nær Holstebro og Ringkøbing, er der gode muligheder for at finde eksempelvis strand, badeland og cykeludlejning. Når man bare trænger til at slappe af, kan man eventuelt prøve et vildmarksbad. Eller måske bare sætte sig under et træ og læse en bog – eller blot nyde roen.

Flere forskellige typer af ophold

Det er oplagt for børnefamilier at tage på bondegårdsferie. Børnene vil elske, at der er aktiviteter omkring dem, og det er spændende at have med dyr at gøre – og lære om dem. De voksne vil også kunne nyde en anderledes slags ferie, hvor de vil kunne trække vejret og nyde den landlige idyl og ro. Hvis man ikke er til en hel uge på en bondegård, kan man vælge en miniferie – eller et weekendophold. Under alle omstændigheder vil man få en anderledes og skøn oplevelse med en bondegårdsferie.

Læs også:  7 tips til at spare penge på rejsen

Der er også mulighed for andre typer af ophold end dem, hvor man ”kun” har den nærmeste familie med. Hvad med en miniferie for hele den store familie? Så er der god lejlighed for alle de voksne til at få snakket og hygget med hinanden, mens alle børnene er beskæftiget med skønne aktiviteter. Eller måske er det kollegaerne, man er med til at arrangere en tur eller miniferie for? Hvorfor ikke prøve et ophold på en bondegård, hvor der er gode rammer for at lave teamwork-happenings med en efterfølgende firmafest. Eller hvad med at holde sin næste store fest i landlig idyl på en bondegård?

Der er kort sagt gode rammer – både til en miniferie eller den store fest. Der er mulighed for at bo i egen lejlighed eller på værelse, spise skøn mad og leje festlokaler. Så hvor skal din næste ferie eller fest holdes?

Væk fra stress og jag

Der er nok af stress og jag i hverdagen nu om dage. Der er hele tiden noget at bekymre sig om, tænke på, opdatere – meget der skal gøres og nås. Mange er konstant ”på” – telefonen, computeren og andre ting, som man måske aldrig holder fri fra. Det kan være en medvirkende stressfaktor, som man kan trænge til en pause fra. Her vil en bondegårdsferie eller miniferie være en oplagt mulighed for at lukke ned – og koble fra. Det at ”slukke” og bare nyde nuet, naturen, de landlige omgivelser, familien, god mad – roen og freden, kan lade en op.

Læs også:  Ferie på Samsø: 7 gode grunde til en ø-ferie på Samsø

Man kan føle sig som et helt nyt menneske, når man har slappet af og lavet ingenting – eller nydt at lave aktiviteter med sine børn. Helt uden at tænke på arbejde, pligter, sociale medier, tarvelige nyheder og hverdagens ræs og udfordringer. Så prøv en anderledes ferie – tag på bondegårdsferie og mærk forandringen inde i dig selv og din familie.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *