Top 10 bedste strande i verden

Når vi rejser til udlandet, skal det helst være ved en strand vi kan ligge at dase ved. I hvert fald for manges vedkommende.

Vi har derfor samlet de 10 aller bedste og lækreste strande i verden.

 1. Crace Bay, Caribien – Alle der sætter sine fødder på Grace Bay er enige om én ting. ”Det er paradise”. Stranden er ikke kun lang, men der er heller ikke vildt mange mennesker, som man ellers ville tro. Og så er den omgivet af koralrev, så det er perfekt til dykning!
  Gracebay-beach
 2. San Blas Islands, Panama – Alle strande på denne liste er selvfølgelig flotte og derfor er de altid fyldte, men ikke i det her tilfælde. Den er flot, jo, men ikke fyldt! Med over 400 smukke øer er du sikker på at finde din helt egen i det caribiske øhav.
  san blas island
 3. Anse Source D’Argent, Seychellerne – Dette er den klassiske strand på Seychellerne og det er nok tæt på, at være et af de smukkeste steder i verden. For at komme hen til stranden skal man forbi flere skildpadde reservater, som bor i det fantastiske hvide sand.
  Anse Source D'Argent La Digue Island, Seychelles
 4. Ari Atoll, Maldiverne – Dette er måske ikke én stand, men flere smukke øer samlet med nogle helt fantastiske laguner, hvor man kan se en smuk solnedgang mod vest. Der er 20 øer og den ene er smukkere end den anden!
  Ari Atoll
 5. Copacabana Beach, Brasilien – Den ligger på den atlantiske kyst og strækker sig hele 4 kilometer. Capacabana er nok det tætteste, man kommer på TV serien ”Baywaych” – Hoteller, restauranter, barer og natklubber mangler der i hvert fald ikke.
  bondi beach
 6. El Castillo, Mexico – Med Mayaner ruinerne i baggrunden bliver det her fantastiske hvide sand bare endnu bedre. Med små hyggelige fiskekuttere, kite surfing og dykning vil du helt sikkert ikke kede dig her.
  El castillo
 7. Paradise Beach, Grækenland – Stranden lever i hvert fald op til navnet! Den er kendt for sine vilde fester og den verdens kendte månedlige “Full Moon” fest.
  paradise beach
 8. Glass Beach, Hawaii – Denne strand er med, fordi vi hader at få sand i vores…badebukser! De klare blå og brune småsten, som dækker standen er helt sikkert et besøg værd! Det er altså ikke en helt almindelig strand.
  Glass beach
 9. Bondi Beach, Australien – Denne strand er nok en af de mest kendte strande. Stranden er mest kendt for sine mange sport aktiviteter og er helt perfekt til surfing. Der bliver tit afholdt surfe konkurrencer der.
  bondi beach
 10. Lake Mckenzie, Australien – Du får ikke en dårlig smag i munden af salt, hvis du får vand i munden her. Det siges, at være den reneste strand i verden med dens ferskvand. Fraser Island (hvor stranden ligger) er også en af de største sand øer i verden.
  Fraser island
Læs også:  Tre berigende oplevelser i Beijing
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Mikkel Lassen

Mikkel Lassen

Jeg hedder Mikkel Lassen. Jeg er en meget berejst mand taget min 21 årige alder i betragtning, jeg har nemlig været i lidt over 20 lande og jeg rejser stadig aktivt. Til daglig driver jeg Rejsegear.dk, sammen med min gode partner og ven Marcus Forsberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *