Vores tips til en billig familieferie

billigfamilieferie

Ferien er højdepunktet hos enhver familie. Det er tiden, hvor alle kan slappe af og bare nyde hindandens selskab. Specielt i børnefamilien har diverse ferier rigtig stor betydning. Det er nemlig i denne tid, hvor de små kan være sammen med forældrene, uden at der konstant hænger en arbejdsopgave i baghovedet. Dog er det aldrig lige til at finde den rigtig ferie, idet den meget gerne skulle være unik og helst adskille sig lidt fra tidligere oplevelser. En sådan situation kan være krævende, og for dig som forældre vil de ofte betyde, at du skal vride din hjerne godt og grundigt, når du skal have fundet den perfekte ferie. Og ja, typisk koster det en god sjat penge, når ferien skal bestilles, men søger du rundt på nettet, kan der sommetider være rabatkoder til de forskellige rejser.

Disneyland er oplagt for familien

Skal de små på den mest ekstraordinære ferie, skal I længere sydpå. Nærmere bestemt er det Frankrig, der skal have et besøg. Ja, dette land har en række seværdigheder, men måske er Triumfbuen, Eiffeltårnet, Champs-Elysees osv. ikke deres store drøm. Selvfølgelig er disse attraktioner unikke, men skal dine børn have en oplevelse, de aldrig vil glemme, er det Disneyland i Paris i skal besøge. Her er alle de kendte figurer fra børnenes yndlingsfilm og serier samt en lange række sjove forlystelser, som hele familien nok skal nyde. En tur i Disneyland er et minde for livet, og dine børn vil uden tvivl være ovenud lykkelige, hvis en sådan tur blev en realitet. Selvfølgelig koster det knaster, men læs med videre. Måske er der råd, du kan bruge.

Læs også:  Tag på bondegårdsferie sammen med børnene

Find en rabatkode på internettet

Det er de færreste børnefamilier, som har oplevet en billig ferie. Det koster ofte en godt sjat penge, og sparegrisen vil komme til at svede. Er planen Disneyland, kan det hurtigt løbe op i en ordentlig sum. Heldigvis kan du finde en række rabatkoder på internettet, der kan medføre, at rejsen pludselig bliver en del billigere. Derfor er det en god ide, hvis du inden afrejse får kortlagt internettet for mulige rabatkoder – der skal nok være en, du kan bruge.

Vær ude i god tid

Det er lidt forskelligt, om du opnår den gode pris på rejsen, hvis du er ude i meget god tid, eller hvis du er ude meget sent. Det er vidt forskelligt fra rejsebureau til rejsebureau. Dog er det smarteste uden tvivl at være tidligt ude. På den måde risikerer du ikke, at alle rejser er taget til drømmedestinationen, og endvidere kan der løbende blive holdt øje med de tilbud, som af og til kommer frem, som året skrider frem. Få derfor planlagt rejsen i god tid, da du måske finder en rigtig god pris på drømmerejsen.

Undersøg de forskellige selskaber

Alle virksomheder er interesseret i salg, og det er en god ide, hvis du presser dem lidt. Ring rundt og forhør dig om mulighederne. Eventuelt fortæl om dine andre gode tilbud – det kan jo ske, at de sænker prisen en smule. Alle virksomheder vil gerne sælge, og det samme gælder for rejsebureauer. Måske er din taktik ikke at presse dem, men under alle omstændigheder skal du forhøre dig flere steder, da du på den måde kan holde de forskellige tilbud op mod hinanden.

Læs også:  De bedste rejse apps til Android

Skal familien snart på ferie, er der faktisk penge at spare, hvis du er opmærksom. Blandt andet ovenstående råd kan være en ide, hvis sparegrisen skal leve videre uden for megen skade.

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *