Billig og luksuriøs overnatning på designerhostel i København

DESIGNERHOSTEL

Har du besluttet dig for at blive i det danske i sommerferien og besøge vores egen smukke hovedstad, så er du måske på udkig efter gode og mere luksuriøse overnatningsmuligheder i København. Må det ikke koste for meget? Så er der rigtigt godt nyt til dig. Danhostel har nemlig netop opført Europas største designerhostel lige i hjertet af København, hvor du har adgang til alt, hvad humøret og lysten begærer. Det nye, luksuriøse hostel hedder Danhostel Copenhagen City og har plads til intet mindre end 1.020 overnattende gæster, som har appetit på lidt luksus krydret med en billig og attraktiv pris.

Alle muligheder inden for kort afstand

Med Danhostels nye og billige designerhostel får du et lukrativt 5-stjernet hostel, som kun ligger få minutters gang fra Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård og Tivoli. Du finder med andre ord alle muligheder inden for en meget lille radius, og du får byens allerbedste beliggenhed. Desuden får du en helt unik udsigt over hovedstadens mange smukke og ikoniske bygninger samt et flot oversigtsbillede over den gamle købstad, som Absalon grundlagde for mange år siden. Aldrig har du set København smukkere, og du er omgivet af de lækreste og elegante omgivelser på Danhostel Copenhagen City, hvor luksus og lave priser går hånd i hånd.

Når du booker overnatning på dette hostel, så får du samtidig et kvalitetsstemplet hostel, som er yderst vellidt af danskere såvel som udenlandske turister. Danhostel har formået at skabe en base for rigtig mange mennesker, som ønsker det perfekte udgangspunkt for kultur, byliv, sightseeing og meget andet. Det er luksus til absolut lavpris, og du får private, lækre badeværelser, store og rummelige værelser, som fås i både private og fælles.

DFE HCAndersens Boulevard 06 06 2008 Penthouse etage 18 og 17

DFE HCAndersens Boulevard 06 06 2008
Penthouse etage 18 og 17

Danhostel tilbyder en delikat og velsmagende morgenmad i deres dejlige og rummelige morgenmadsområde, hvor appetitten kan få frit lejde. Alle værelser er skabt i et flot og tidløst design, og kvaliteten er i højsædet. Man kan tydeligt se, at det har været intentionen at bygge et nydeligt og dekadent designhostel, hvor du får rigtig meget for små penge.

Læs også:  5 gode steder at tage på cykelrejse

5 stjerner kommer man ikke sovende til, og præcis derfor er Danhostel Copenhagen City et rigtigt lækkert hostel, som kan skabe de optimale rammer for en god ferie eller måske forretningsrejse eller fornøjelse.

Gode og luksuriøse faciliteter

Ud over de mange øjensynlige fordele og goder ved at vælge Europas nye fyrtårn inden for designer hostels, så er Danhostel Copenhagen City et fristed, hvor tankerne kan genoplades i prægtige omgivelser. Du har et hav af fantastiske muligheder på selve hostellet, men selvfølgelig også i det flotte og smukke København, som er en by, der har alt at tilbyde.

view2

Dette luksus designer hostel har rigtig mange features, der kan forsøde tilværelsen; hvilket inkluderer en lækker morgenmadsbuffet, gratis wifi, legehjørne til børnene, gratis brug af tablets i den indbydende lobby, bar og café, mulighed for at leje cykler til en tur rundt i byen samt gæstekøkken, hvis dette behov haves.

Så er du på udkig efter rigtig gode tilbud på billige, elegante og lækre muligheder for overnatning, så overvej Danhostel Copenhagen City næste gang i kigger forbi hovedstaden. Du finder alt, hvad du behøver, og vi garanterer, at du får en guldrandet oplevelse, som er alle pengene værd. Nyd Europas største designhostel i en af verdens mest charmerende storbyer, som indeholder alt, hvad hjertet begærer.

Dette nye hostel må siges at være synonymt med luksus til lavpris, hvor du får en uovertruffen helhedsoplevelse. Du får nemlig byens bedste placering, endnu bedre udsigt og ekstremt højt kvalitetsniveau i alle henseender.
Oplev hele byen og vær hjemme igen på jeres luksushostel igen på ingen tid. Den gode infrastruktur gør det nemt at være turist, og skal du til et forretningsmøde, så er der masser af transportmuligheder lige i nærheden af Danhostel.

Læs også:  3 fantastiske destinationer til din bryllupsrejse
Kunne du lide artiklen?
Tilmeld dig vores fælles nyhedsbrev med RejseGear.dk og modtag lignende rejseråd og gode tilbud
Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

Hej! Mit navn er Marcus Forsberg, og jeg skriver her på RejseHjælp.dk. Typisk ser du mig skrive guides og oplevelser fra rundt omkring i verden. Mine yndlingsbyer er London, Dublin og selvfølgelig Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *